JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Akkumulátoros buborékfújó pisztoly kék színben

A 73 lyukú buborékpisztoly varázslatos, szivárványos szórakozást nyújt minden gyermek számára. Az USB-vel töltött akkumulátorral működő játék könnyen használható, és sok kreatív szórakozást nyújt. A pisztolyból kiszabaduló számtalan szivárványbuborék csodálatos látványt varázsol a kertben, játszótéren, esküvői fogadáson, grillezésen stb. Remek ötlet, hogy feldobja a gyermek születésnapját, esküvői táncát kisgyermekekkel, miközben a szabadban játszik.

Csak öntse a folyadékot egy lapos edénybe, merítse a fegyvert, nyomja meg a gombot, és számtalan szivárványbuborék repül ki a gépből. A gyerekeknek szánt szappanbuborék-pisztoly egyszerre remek ajándék és egy olyan kütyü, amely sokrétűvé teszi a rendezvényeket, bulikat, pl. gyereknap alkalmából.

A készlet tartalma:
- pisztoly
- egy tál
- 2 x buborékfolyadék
- USB töltő
- akkumulátor

A készlet tökéletes lesz a kertben való játékhoz, vagy egyszerűen csak a szabadidő diverzifikálásához. A színes buborékok hatása könnyedén varázslatos hangulatot teremthet. A pisztoly tökéletes kellék varázslatos fényképek készítéséhez is, gyönyörű szivárványbuborékokkal a háttérben. Örömteli, nevetéssel teli szórakozás garantált. A gyerekek szeretnek a buborékokkal játszani, ezért egy ilyen készlet nagyszerű ajándék lehet minden gyermek számára.

Kategóriák