JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Akkumulátoros Quad fekete-zöld színben

A gyerekeknek szánt Quad fantasztikus ajándék minden kicsinek. A jármű tökéletes lesz az quadozással járó kaland kezdetére. Fiúknak és lányoknak egyaránt tetszeni fog. A játék során gyermeke új készségekre tesz szert, megtanulja irányítani a járművet, elsajátítja a biztonságos közúti vezetés alapjait és a közúti közlekedés egyszerű szabályait, fejleszti saját motoros képességeit. Ez a legjobb szórakozás és a tanulás egyben!
A quadozás nagyszerű módja annak, hogy változatossá tegye gyermeke napi tevékenységeit és a szabadban töltse az idejét. A jármű vezetése kényelmes, a stabilitásról négy puha hab kerék gondoskodik. Az ülés fekete ökobőrből készült, hogy gyermeke kényelmét szolgálja. A jármű előre-hátra halad, és egyedi LED lámpákkal rendelkezik a jármű elején. A jármű hajtóereje két 45 W-os motor. A jármű 12V/7Ah akkumulátorral van felszerelve. Egy ilyen járművel gyermeke örömmel indul bármilyen hosszú sétára a friss levegőn! Kis méretei miatt a quad tökéletes lesz a lakásban való közlekedéshez is. A maximális terhelés nem haladhatja meg a 30 kg-ot.

Quad tulajdonságai:
- 2x45W motor,
- 12V / 7Ah akkumulátor,
- kerekek,
- előre és hátramenet,
- öko-bőr ülés,
- LED lámpák a jármű elején és hátulján,
- START kapcsoló,
- kézikönyv + összeszerelő készlet,
- töltő.

Kiegészítő felszerelés:
- AUDIO panel: MP3, FM rádió, Tf bemenet SD kártyákhoz,
- előre feltöltött dallamok,
- AUX bemenet,
- gombok dallamokkal és kürttel,
- USB csatlakozási lehetőség,
- töltésjelző,
- kapcsoló motorhangokkal.

Quad méretei: kb. 102 cm x 65 cm x 73 cm,
Kerekek kb. 34 cm x 14 cm,
Ülőfelület kb. 32 cm x 21 cm,
Maximális terhelés kb. 30 kg,
Jármű tömege kb. 20,3 kg.

Útmutató a gyermek quad használatához:
A quad töltési ideje 8-10 óra. A megfelelően használt akkumulátort 24 óránál hosszabb lemerülés után nem szabad tárolni, mert az élettartama jelentősen lerövidülhet. Az első üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat.

Kategóriák