JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Leírás:
Az EVA kerekekkel és hátsó lengéscsillapítókkal felszerelt terepjáró Quad minden kis sofőr számára remek szórakozást nyújt vezetés közben. A jármű gazdagon felszerelt. 
A quad rendelkezik: 2 nagy teljesítményű 24V-os 200W-os motorral + 1 db 24V-os 5Ah-s zselés akkumulátorral.
A két erős motornak köszönhetően a quad könnyedén megbirkózik a dombokkal, az egyenetlenségekkel és a fűvel. A jármű a piros gombbal indul be, és az indítás után a gyermek hallja a motor indításának hangját. A quad megmozdul, ha megnyomja a gázpedált a jobb lábtartón.
A műszerfalon egy előre-, stop-, hátrameneti kapcsoló, valamint a világítás be-/kikapcsolója található, mely bármikor ki-be kapcsolható. A quad rendelkezik egy zenei modullal előre feltöltött dallamokkal, USB és MP3 bemenettel, valamint FM rádióval. A quad nagyméretű, EVA habból készült kerekekkel, a hátsó tengelyen lengéscsillapítókkal és széles, kényelmes, ökobőrrel borított üléssel, biztonsági övekkel rendelkezik. Mindez még kényelmesebbé teszi a vezetést. A quad kiváló minőségű műanyagból készült, így sokáig szolgálja majd a fiatal felhasználót. A legapróbb részletekre is odafigyelve valóban fantasztikusan néz ki a jármű.
Egy ilyen quadot vezetni tiszta élvezet!

A Quad rendelkezik:
- 2 db 24V 200W motor
- 1 x 24V 5Ah akkumulátor
- 1 x előre, 1 x hátra
- elektromos fék, amely akkor működik, amikor leveszi a lábát a gázpedálról
- puha EVA kerekek
- kényelmes ekobőr borítású ülés
- Biztonsági öv
- hang hatások
- lábtartók
- fogantyú a jármű húzásához
- első és hátsó világítás
- lassú indítás

jármű méretei
hossza 108 cm
szélessége 64 cm
magassága 70 cm
magassága a padlótó: 11 cm az ülés vége és a gázpedál távolsága
ülés mérete szélessége 14 cm
kerék szélessége 11 cm
a maximális terhelés: 30 kg
csomag mérete
104 x 57 x 46 cm
jármű tömege: 17 kg
súlya csomagolással együtt: 21 kg

A jármű kétségtelen előnye az ereje, a kis sofőr könnyedén tud majd haladni a parkban, erdei ösvényeken, az udvaron vagy a játszótéren. A legkisebb gyerekeknek tervezett sportquad, tökéletes születésnapi ajándéknak vagy bármilyen más alkalomra.

Kategóriák