JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Az origami jótékony hatással van a gyermekek fejlődésére, serkenti gondolkodásukat. A papírhajtogatás művészete segíti a geometria megértését, fejleszti a gondolkodást, a problémamegoldás képességét. Az origami készítés pozitív hatással van a kisgyermekeken keresztül, a serdülő, sőt a felnőtt korosztályra is. A szabadalmaztatott forma, jól láthatóan domborított hajlítási vonallal rendelkezik, így három egyszerű mozdulattal elkészíthetjük a remekművet. Az összes modult azonos módon hajtogatható össze,ragasztó használata nélkül összeillesztő.
A készlet tartalmaz egy részletes útmutatót, amely lépésről lépésre végigvezeti Önt az alkotási folyamaton. A vizuálisan tanulók számára készült egy videós instrukció is, melyben maga a sorozat tervezője mutatja be a modell összeszerelésének különböző szakaszait. A unikornis elkészítéséhez 656 elemet tartalmaz a készlet.

Az összehajtott unikornis mérete 14 x 18 x 16 cm
Nehézségi szint: 9/12

A készlet tartalma:
- papír elemek - 656 db.
- útmutató - 1 db.

Az Origami 3D formájú unikornis nemcsak remek szórakozást nyújtanak, hanem egyedi ötletek ajándéknak vagy lakásdekorációnak is.


A játék 8 éves kortól ajánlott.

A csomagolás méretei: 18,5 x 19,5 x 3,5 cm

Video: https://www.youtube.com/watch?v=bDY6UvgIp6A&t=1550s

Kategóriák