JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Alexander origami 3D kiscsiga - 132 elemből

ORIGAMI 3D – CSIGA egy kirakós gyerekeknek 8 éves kortól. A készlet 132 elemből áll a csiga összeszereléséhez.

Az origami jótékony hatással van a gyerekek fejlődésére, serkenti fejlődésüket, gondolkodásukat. A papírhajtogatás művészete széleskörű terápiás hatással bír, amelyet elsősorban a gyerekekkel való munka során alkalmaznak, de tinédzserekkel és felnőttekkel is. A szabadalmaztatott forma, egyértelműen dombornyomott hajtásvonallal azt jelenti, hogy három egyszerű mozdulattal elkészíthetünk egy alapmodult, amivel remekművet készíthetünk majd. Az összes modult egyformán összeszereljük, majd ragasztó használata nélkül össze kell kötni egy figurát.

A készlet tartalmaz egy nagyon részletes kézikönyvet, amely lépésről lépésre végigvezeti Önt a létrehozási folyamaton. A vizuálisan tanulók számára készült egy videós instrukció is, amelyben maga a San San Oo sorozat tervezője mutatja be a modell összeszerelésének egyes szakaszait.

Nincs ragasztó!
Nincs vágás!
Videós instrukció!

A csomag tartalma:
- papír elemek - 132 db
- matricalap
- kézikönyv

Az összehajtott csiga méretei: 11 x 6 x 7 cm
Nehézségi szint: 3/12

A 3D Origami a kreatív készletek széles körben díjazott sorozata háromdimenziós papírszobrok önálló készítésére.

A 3D-s Origami csiga nem csak remek szórakozás, hanem egyedi ötlet ajándéknak vagy lakásdekorációnak is. A 3D Origami kreatív készletek sorozata háromdimenziós papírszobrok önálló készítéséhez. 
A készlet színes csomagolásba volt csomagolva.

Kategóriák