JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Következő lap

Állatorvosi fogászati készlet kiskutyával

Oktatókészlet, kis állatorvos vagy fogorvos egy kutyának, egy ajánlat minden gyermek számára, aki ápolni szeretné kedvence fogait.
Egy készlet tanuláshoz és szórakozáshoz minden gyermek számára. Ennek a játéknak köszönhetően a kisgyermek megtanulja, mi a kötelesség, vigyázva a másik lényre, ügyelve arra, hogy a kutya fogai egészségesek legyenek.
A készlet teljes egészében műanyagból készült, remek színekben és grafikával. A készlet minden szükséges kellékkel fel van szerelve a kutya fogainak ápolásához.

A készlet 17 elemet tartalmaz:
- kutyafej 8 kivehető foggal
- visszahúzható pasztával ellátott cső
- fogkefe
- megvilágított tükör
- fogfúró
- csipesz
- fogó
- csésze / vese
- gyógyszeres üvegek
- cimke csokoládéval
- cimke egy cukorka
- kiegészítő állvány
Játék Mérete:
- kutyafej 17 x 11 x 13 cm

A készlet oktatja és fejleszti a gyerekek fantáziáját, kreatív időtöltést tesz lehetővé. A gyerekek speciális fogkefével és fogkrémmel moshatják kutyájuk fogait. Fogászati ​​tükörrel is megtekinthetik, lyukba fúrót szúrhatnak, vagy speciális jelölésekkel megjelölhetik a lyukképződés okát. A fogak speciális eszközökkel húzhatók ki, ez egy nagyszerű módja annak, hogy megszokja az első fogorvosi látogatást. Egy nagyon hatékony játék sok pozitív szórakozást nyújt minden babának.

Kategóriák