JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

 Az évszaknak megfelelően öltözött babák nagyszerű szórakozást biztosítanak. Anya rózsaszín sapkát visel pomponnal, testhezálló téli kabátot hópelyhekkel, rózsaszín zoknimintás leggingset és magas téli csizmát. A kis baba rózsaszín sisakot visel a biztonságos csúszáshoz, fehér-kék pulóvert, rózsaszín rövidnadrágot és lila cipőt. A kis babát a nagy baba egy sárga szánon viszi, amely kerekeken van a könnyebb játék érdekében. A kék kötél lehetővé teszi a kerekes szán kényelmes húzását. Mindkét babának gyönyörű hosszú haja van, amiből imádnivaló frizurát lehet formázni. A babák gumiarcúak, végtagjaik mozgathatóak. Az ilyen imádnivaló babákkal biztosan nagyszerű lesz játszani. 
Méretek: 
- magas baba - magasság kb. 30 cm 
- mini baba - magasság kb. 12 cm 
- szán 9 x 5 x 3 cm 
A babákkal játszani mindig nagyszerű, és egy ilyen bájos párosnak köszönhetően még vonzóbb lesz. A babák vonzó csomagolásba vannak csomagolva, így ajándéknak is tökéletesek. 

 

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on