JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Anlily menyasszony és vőlegény 30 cm babák

Fantasztikus menyasszony és vőlegény szett, gyönyörűen felöltözve, készen arra, hogy IGEN-t mondjanak egymásnak! A menyasszony és a vőlegény bájos szettje minden esküvőszervező és esküvői tanácsadó ajánlata. 

A Menyasszony baba magas, szőke, hosszú, omlós hajú, fején arany tiara, finom, kétrétegű tüllfátyol, amivel a menyasszony arcát eltakarhatjuk. A menyasszony nyakában arany nyaklánc található, a gyönyörű szatén ruha derekát arany szalag és finom csipke díszíti, mely könnyedséget kölcsönöz az egész öltözéknek. Lábán fehér magas sarkú cipőt visel masnival. Az egész stílus nagyon elegáns, és egy rózsaszín virágcsokor egészíti ki. 

A vőlegény jóképű, magas barna, kétrészes fekete öltönyt visel. A fehér ingjét arany csokornyakkendő díszíti, amely ugyanolyan színű, mint a menyasszony masnija. Egy fehér ingre szürke mellényt vett fel. Lábán a vőlegény fekete elegáns cipőt visel. 
A pár igazán nagyszerűen képviseli magát. A babáknak mozgatható végtagjai vannak. A babák magassága kb. 30 cm.

 A lányok szeretnek mesebeli esküvőket és esküvői játékokat tervezni, és ez a készlet egyszerűen az ilyen jelenetek megrendezésére készült. A babákkal játszani mindig nagyszerű, és egy ilyen bájos párosnak köszönhetően még vonzóbb lesz. 

A babák vonzó csomagolásba vannak csomagolva, így ajándéknak is tökéletesek.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on