JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Gyermek habmatrac KÓKUSZ réteggel 6 cm vastagsággal egyedülálló biztonsági rendszerrel

Biztonságos megoldást jelent ez a matrac születendő gyermekünknek az első pillanatoktól. A matrac tökéletes alátámasztást  biztosít gyermekünk testének, így védve a gerincét.
A legmagasabb minőségű matrachabból készült, amely lehetővé teszi gyermekünk pihentető alvását. Ezenkívül a matrac egy speciálisan kifejlesztett biztonsági rendszerrel van felszerelve, amely megvédi a kisbabát a kiságy vázának csapódásától. Mivel a matracon szélein egy biztonsági keret található, így gyermekünk véletlenül sem tud a kiságy széléhez ütődni. A habmatrac egy plussz kókuszréteggel van ellátva
A termék egy speciális légáramlást biztosító rendszerrel van ellátva, így a matrac belsejében csökkenti a por felhalmozódását és az atkák szaporodását. Gyermek habmatracunk biztosítja az alvás kényelmét és növeli az alvó gyermek biztonságát.
A habmatrac gyengéd hatása különösen ajánlott a gyermek fejlődő gerincének.
Teljes magasság: 6 cm
Az összes matracunkra számos tanúsítvány és jóváhagyás vonatkozik. Ennek köszönhetően minden ügyfelünk biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű, 100% -ban egészségre biztonságos terméket vásárol. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb tanúsítványokat:
A világ vezető textilipari védjegye. A márkajelzéssel ellátott szövetek káros anyagoktól mentesek, olyan koncentrációban, amely negatív hatással van az emberi egészségre, beleértve a peszticidek, klórfenolok, formaldehid, allergén festékek, betiltott azoszínezékek és extrahálható nehézfémek.
A lengyel higiéniai intézet jóváhagyása garantálja, hogy a matracok gyártásához felhasznált alapanyagok nem befolyásolják hátrányosan az egészséget és a környezetet. Ez a garancia a jó minőségre, a termék kémiai összetételének megfelelőségére is, amely biztosítja a biztonságos felhasználást és teljesen biztonságos a testünkre.
A poliuretán habok számára kiállított bizonyítvány. Mivel a habok gyakran vegyszerekkel szennyeződhetnek, a Certipur bizalmat ad tisztaságában. Ez a fajta anyag: ózonréteget lebontó anyagok (például freonok) felhasználása nélkül jön létre, nem tartalmazhat nehézfémeket, formaldehideket, ftalátokat és káros anyagokat, amelyek csökkentik az éghetőséget. Az ilyen habok szintén nem bocsáthatnak ki gázokat, ezért nincs kellemetlen, kémiai szaguk
Az EuroLATEX Eco Standard tanúsítványt a német TFI intézet hozta létre, amely tesztelte a latex habot, és garantálja annak megfelelését az európai egészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak.

Kategóriák