JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Aqua Magic 80x100 cm vizes rajzszőnyeg nyomdákkal, sablonokkal, vizes ecsetekkel

Az XXXL méretű vízszőnyeg lehetővé teszi, hogy minden gyermek vég nélkül készítsen rajzokat és festményeket. Egy színes, 80 x 100 cm-es vizes szőnyeg színes háttérrel rendelkezik, amely színes rajzokat biztosít. A szőnyeg szélein rejtett ábécé és számok találhatók, amelyeknek köszönhetően a gyermek játék közben megtanulja ezeket. A szőnyegen játszani teljesen biztonságos, mert elég vizet önteni a filctollba és elkezdeni a kalandot rajzolással, festéssel, írással. A készlet még bélyegekkel, rajzos formákkal, ecsettel, mintás hengerrel van felszerelve! Nincs esély az unalomra.

A készlet tartalma:
- 100 x 80 cm-es szőnyeg
- vastag ceruzával ellátott toll
- vékony ceruzával ellátott toll
- ecset
- bélyegzők
- mozdonymintás görgő
- bélyegtartó állvány
- 4 x sablon különböző mintákkal (gyümölcsök, zöldségek, égbolt / időjárás, járművek)
- békasablon figurákkal
- teknőssablon számokkal
- habszivacs figurákkal

Fantasztikus, kreatív készlet minden unatkozni nem szerető gyermek számára. A színes, vizes szőnyeg lehetővé teszi rajzok készítését. Elég vizet önteni a filctollba, bélyegtartókba, és festeni, másolni. És ha elfogy a hely a szőnyegen, várjon egy pillanatot, amíg a rajzok megszáradnak, és kezdje elölről a szórakozást. A játék színes csomagolásba került, ajándéknak tökéletes.


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Kategóriák