JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

AquaDrift automata medencetisztító készülék tömlővel, csatlakozókkal

A kerti medencék tisztítására szolgáló egyedi AquaDrift porszívó a Bestway gyártó terméke. A készülék kompatibilis a hagyományos vagy homokszűrő szivattyúkkal 5678-12113 l/h áramlási sebességgel. Ezenkívül az AquaDrift akár 6,70 méter átmérőjű medencéket is képes hatékonyan tisztítani.

A robotporszívó a szűrő meghajtó erejét használja a medence alján való mozgáshoz és a törmelék felszedéséhez. A készülék csúszásmentes kerekekkel van felszerelve, amelyek minden irányba mennek, és megváltoztatják az útvonalat, ha falba vagy akadályba ütköznek. Ezenkívül az AquaDrift a kerekek irányában és dőlésszögében is állítható, ami lehetővé teszi, hogy a készüléket egyszerűen a medence formájához igazítsa. Teljesen feltöltött állapotban a porszívó körülbelül 40 percig működik.

A porszívó fogantyúkkal van felszerelve, így a munka befejezése után könnyen eltávolítható a vízből. A készülékhez tartozik egy könnyen tisztítható, 1,7 literes szennytartály is. Alatta egy praktikus kefe is található a medence aljának tisztításához.
Ezenkívül az AquaDrift vízáramlás-szabályozó szeleppel rendelkezik, amely lehetővé teszi a csatlakozást különböző áramlási sebességű szűrőrendszerekhez. A porszívó olyan tömlőkkel és szerelvényekkel érkezik, amelyek kompatibilisek a Bestway medenceszivattyúkkal. Az automata porszívó nagyszerű megoldás azoknak, akik egyszerűen használható, hatékony módszert keresnek a medence tisztán tartására.

A porszívó műszaki adatai:
súlya kb 5,5 kg,
kompatibilis az 5678-12113 l/h vízhozamú szivattyúkkal,
6,7 m átmérőjű medencékkel kompatibilis.

A készlet tartalma:
medence tisztító,
kerti tömlő,
csatlakozók,
kiegészítők,
színes csomagolás.

Kategóriák