JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Aranyos kis szürke polip csörgő, rágóka, szundipajtás

A szürke színű polip egy puha, pasztell plüss a legkisebbek számára készült.
Támogatja az érzékszervi nevelést, serkenti a látást, hallást és tapintást, biztonság- és kényelemérzetet kelt babájában. Címkével ellátva, aminek köszönhetően a bújós játékot autósülésre, kiságyra vagy babakocsira rögzítheted.
Ha dörzsöli a polipot, és a baba mellé helyezi, biztonságban és kényelmesen fogja érezni magát. A polip a babát az anyaméhben eltöltött utolsó 9 hónapra is emlékezteti.

A bújós játék varrásához különféle szerkezetű, biztonságos anyagokat használnak. Ennek köszönhetően a gyermek megismeri a világot és serkenti a tapintást.
A látást a polip csápjain lévő fekete-fehér pontok ékezete serkenti. A polipba egy csengő is van bevarrva, melynek gyengéd hangja hallási ingerekkel látja el a babát, és további játékra ösztönzi. A címkének köszönhetően a játék utazhat gyermekével autósülésre, babakocsira vagy táskára rögzítve. Puha, főleg frottír anyagból készült, bolyhos, antiallergén töltetű, nem jelent veszélyt gyermekére.

A Mom's Care játékok egy lengyel, díjnyertes, EN-71 szabványnak megfelelő termék, amely alapanyagokból készül, „Emberbarát” és „Gyermekbarát” tanúsítvánnyal. Minden termék rendelkezik CE jelöléssel. 

Kategóriák