JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

24 aranyos vidám kisállatos kirakó 

Egy fantasztikus, színes, állatokkal készült rejtvénykészlet 3 éves kortól ajánlott gyerekeknek. Egy nagy, két részből álló puzzle segítségével elrendezhet egy képet egy adott állatról. Emellett a játék vonzóbbá tétele érdekében a kirakó alján angol és kínai nyelvű felirat található, így a gyerek játék közben azonnal megtanulhatja az állat nevét idegen nyelven. A rejtvények tökéletesek a kalandok rejtvényekkel való indításához. A rejtvények összeállítása fejleszti a vizuális memóriát és a térbeli képzelőerőt, türelemre és logikus gondolkodásra tanít, valamint lehetővé teszi a finommotorika gyakorlását.

Milyen állatok rejtőznek a rejtvényekben?
- szafari állatok: oroszlán, elefánt, zebra, zsiráf,
- erdei állatok: róka, mackó, sündisznó, bagoly, nyúl,
- haszonállatok: birka, tehén, disznó,
- réti állatok: pillangó, katicabogár, szitakötő, csiga, méh , béka,
- vízi állatok: rák, tengeri csillag, csikóhal, polip, bálna, teknős.

Példa méretei egy összetett képhez:
- elefánt 8 x 6 cm
- rák 7 x 6,5 cm

A rejtvények a gyermekek biztonsága érdekében a legnagyobb odafigyeléssel készültek. Az elemek lekerekített sarkúak és vastag kartonból készültek, így a kis kezek is könnyen megfoghatják. A puzzle grafikája és színei nagyon tetszetősek, így könnyen felkeltik minden gyermek figyelmét.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on