JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

AUDI RS 6 akkumulátoros egyszemélyes autó kék színben

A csodálatos, engedéllyel rendelkező Audi RS 6 minden bizonnyal minden kis négykerék-rajongónak tetszeni fog. 
Az autó két 12V-os 25W-os motorral, egy 12V-os 7Ah-s akkumulátorral és egy távirányítóval van felszerelve a szülő számára. A gondos kidolgozás és a merész, sportos sziluett minden vezetőt elragad. Ez egy egyedülálló játék, amely lehetővé teszi, hogy minden gyermek kényelmesen utazhasson a parkban, a kertben vagy a játszótéren. A különleges fény- és hangeffektusoknak köszönhetően gyermeke úgy érzi majd magát, mint egy igazi autóban! 

Az autót a piros gombbal indítják, amit a motor indításának hangja kísér . Az autó műszerfalán egy gomb is található, amely a világítás (első és hátsó lámpák) bekapcsolásáért felelős . 
A nyitható ajtók kényelmes be- és kiszállást biztosítanak a járműből, így gyermeke végig jól érezheti magát. Az autóban kényelmes, ökobőr ülés található . A gyermek vezetés közbeni biztonsága érdekében az ülés bizontságiövvel van felszerelve. 
A járműben van egy zenepanel, valamint MP3 és USB bemenet található, így kisgyermeke vezetés közben hallgathatja kedvenc dalait vagy meséit. A panelen hangerőszabályzó is található a zenelejátszáshoz. 
A multimédiás kormánykerék két gombbal van felszerelve, amelyek a dalok váltásáért és a kürt aktiválásáért felelősek. A műszerfalon található  megvilágított óráknak (matrica) köszönhetően az autó még valósághűbbnek tűnik. 
Az EVA habból készült kerekek nagyobb vezetési kényelmet biztosítanak. Az autó elektromos fékkel van felszerelve, amely akkor működik, amikor leveszi a lábát a gázpedálról. 
A kormánykereket és a hűtőrácsot jellegzetes Audi jelvény díszíti. 

A jármű legfontosabb előnyei:
- nyitható ajtók, 
- ökobőrrel borított ülés, 
- multimédiás kormány, 
- zenepanel,
- első és hátsó világítás, 
- világító órák, 
- EVA hab kerekek,
- szülői felügyelet távirányító.
 
2,4 GHz-es távirányító szülői felügyelet funkcióval:
- a távirányító szinkronizálása az autóval,
- előre/hátra vezetés gomb,
- jobbra/balra fordulás, 
- S - 3 sebességfokozat,
- STOP - fék, blokkolja az autó vezetést

Az Audi akkumulátoros gyerekautó  önszerelhető.

Kategóriák