JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Audi R8 LIFT sportautó piros színben

Az Audi R8 LIFT akkumulátorral szerelt, engedéllyel rendelkező jármű sok örömet és szórakozást biztosít gyermekének. Nemcsak a fiúknak, hanem a lányoknak is vonzó. Kisgyermeke álma válik valóra. A bemutatott akkumulátoros jármű megtévesztően hasonlít az Audi R8-as modellhez a facelift változatban, de miniatűr változatban. Az Audi licensz garantálja a kiváló minőséget és a legapróbb részletek reprodukálását is. A jármű kiváló minőségű műanyagból készült, amely ellenáll a külső sérüléseknek.
A modell egyedi LED lámpákkal van felszerelve a jármű elején és hátulján. A járművet két 35 W-os motorral és két 12 V / 7 Ah akkumulátorral szerelték fel. A lengéscsillapítók az autó hátulján találhatók. A járműben puha ökobőr ülés is található biztonsági övekkel és EVA hab csendes kerekekkel, amelyek jelentősen javítják gyermeke utazásának kényelmét.
A jármű három éves kortól gyermekek számára készült, és egyben megfelel minden biztonsági követelménynek. Az autó biztonsági övekkel és szülői távirányítóval van felszerelve, aminek köszönhetően a szülő teljeskörűen felügyeli a járművet. A távirányító lehetővé teszi az autó előre-hátra vezérlését, valamint a gyermek menetének kanyarodását és korrigálását, és ami fontos, a jármű azonnali megállítását.
Az autót a gyermek 30 kg-ig használhatja, vagy addig, amíg el nem éri a nagyobb modellt.

Az Audi R8 LIFT autó specifikációi:
motor: 2x35W,
akkumulátor: 12/7Ah,
szülői vezérlésű távirányító 2,4G frekvenciával,
3 menetsebesség,
STOP biztonsági gomb,
EVA hab kerekek,
fogaskerekek: első és hátsó,
led első lámpák,
hátsó lengéscsillapítók.

Jármű felszereltsége:
AUDIO panel: USB, MP3, Bluetooth,
dallam és kürt gombok a kormányon,
feltöltött örömteli dallamok,
jármű töltésjelző,
fekete ekobőr ülés,
Biztonsági öv,
nyíló ajtó.

Az autó teljes méretei:
a jármű teljes mérete: hossza 104 cm, szélessége 59 cm, magassága 46 cm,
biztonsági övek kb. 32 x 18 x 20 cm,
habszivacs kerekek EVA kerekek, mérete kb. 22 x 7 cm,
jármű tömege kb. 11,5 kg,
csomagolás mérete kb. 108 x 55 x 26 cm,
súlya csomagolással kb. 14 kg,
maximális terhelés kb. 30 kg.

A készlet tartalma:
kézikönyv + összeszerelő készlet,
töltő,
Mini Jack kábel.

Útmutató az autó használatához:
A jármű töltési ideje 8-10 óra. A megfelelően használt akkumulátort 24 óránál hosszabb lemerülés után nem szabad tárolni, mert az élettartama jelentősen lerövidülhet. Az első üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat.

Kategóriák