JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

 Audi E-Tron Sportback piros elektromos autó

Bemutatunk egy jogosítványos és jól felszerelt Audi E-Tron Sportback elektromos autót, mely tökéletes lesz gyermeke első autójának. A jármű praktikus, kompakt és mindenekelőtt biztonságos. A legendás Audi E-Tron hű mására hasonlít.
A modell elöl egyedi LED-lámpákkal és hatékony, modern hátsó lámpákkal van felszerelve. A két, egyenként 25 W-os motorral és 12 V / 7 Ah-s akkumulátorral felszerelt meghajtó gondoskodik a kényelemről játék közben. Ezen kívül a hátsó lengéscsillapítók, az ökobőrből készült puha ülés gondoskodik gyermeke biztonságáról vezetés közben. A csendes EVA hab kerekek jelentősen javítják gyermeke vezetési kényelmét.
A jármű három éves kortól készült, de tökéletes lesz a kisebb, 1-3 éves gyermekek számára is. Az autó minden biztonsági követelménynek eleget tesz, övekkel, oldalsó ajtózárral és távirányítóval rendelkezik, aminek köszönhetően a szülő teljes mértékben irányíthatja a járművet. A távirányító lehetővé teszi az autó vezérlését előre, hátra, kanyarodva, korrigálja a gyermek utazását és szükség esetén azonnali megállást.
A jármű előnye a lassú indítás, a jármű nagyon lassan mozog, így gyermeke nem ijed meg, amikor az autó felszáll. Ez az egységes jármű 25 kg-os súly eléréséig szolgálja gyermekét, vagy amíg a gyermek elég idős lesz ahhoz, hogy nagyobb modellre váltson.

Adatok az Audi E-Tron Sportbackről:
-fehér színű jármű,
-2 x 25 W tápegység,
-2,4 GHz-es távoli szülői felügyelet,
-akkumulátor teljesítmény 12 V/7 Ah,
-STOP biztonsági gomb,
-EVA hab kerekek,
-jól profilált eco-bőr ülés,
-hátsó lengéscsillapítók,
-hátsó és első LED lámpák,
-autó töltésjelző,
-ingyenes START,
-fogaskerekek elöl és hátul,
-2 járműsebesség,
-világító kapcsoló motorhangokkal.

 

Az Audi E-Tron teljes méretei:
-jármű mérete; kb. 109 cm x 61 cm x 46 cm,
-jármű tömege; kb. 16,1 kg,
-csomag mérete; kb. 110 cm x 58 cm x 37 cm,
-súlya csomagolással; kb. 19,8 kg,
-maximális terhelés; kb. 25 kg,
-hasmagasság kb 10 cm.

 Az Audi RS Q8 gépkocsi felszerelése:
-panel AUDIO: MP3, USB, rádió FM, Bluetooth, Tf bemenet SD kártyákhoz, előre feltöltött dallamok, AUX bemenet, hangokkal ellátott gombok a kormányon.

 Kiegészítő felszerelés:
-utasítás,
-szerelőkészlet,
-töltő  , amely szabályozza az akkumulátor töltöttségi szintjét,
-mini jack kábel,
-szülői felügyelet távirányító,
-járműburkolat.

 Útmutató a játékautó akkumulátor használatához:
A jármű töltési ideje 8-10 óra. A megfelelően használt akkumulátort 24 óránál hosszabb lemerülés után nem szabad tárolni, mert az élettartama jelentősen lerövidülhet. Az első üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat.

Kategóriák