JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Szeretne valaki egy lenyűgöző, érdekes kalandokkal teli utazásra indulni? Ez a lakókocsi erre tökéletes! Menjen egy utazásra Chelsea-vel és házi kedvenceivel, találjon ki különféle történeteket - néha vicces, néha veszélyes, amelyek természetesen mindig jól végződnek - az egyetlen korlát itt a képzelet.
A nem feltűnő lakóautónak számos előnye van. Természetesen itt is találunk egy fülkét, amelyben Barbie-sofőrünk kényelmes széken ül. Ha elfordítja a műszerfalat, külső teret hoz létre az étkezéshez. A lakókocsi hátuljában található egy konyha, ahol Chelsea elkészítheti az ételeket magának és a kicsiknek. A tető felemelése után egy hálószobát fedezünk fel a babának, ahol természetesen egy kutya és egy nyuszi is elfér. Vízzel feltöltve a forgótető úszómedenceként használható. A függőágy lehetővé teszi a teljes kikapcsolódást és lazítást. 
A készlet tartalma:
- lakókocsi konyhával és hálórésszel,
- medencévé alakítható tető,
- Chelsea baba,
- kutyafigura,
- nyúlfigura,
- paszta tubus,
- műszerfal
 - fotel,
- fa,
- tábortűz ,
- függőágy,
- babához való gitár,
- kutyajáték,
- állati tál,
- csöves italok,
- edény,
- fényképezőgép,
- pálca habbal a végén (tűzhöz),
- matricák.
A több elemből álló készlet sok órányi hihetetlen szórakozást biztosít.
A lakókocsi teljes egészében kiváló minőségű, pasztell árnyalatú műanyagból készült, a rózsaszínnel túlsúlyban. Chelsea-nek hosszú, szőke haja van, amely többféleképpen fésülhető és formázható. Színes nyári ruhát és rózsaszín sportcipőt visel. Minden lépésénél egy aranyos barna kutya és egy aranyos fehér nyuszi kíséri.
Méretek:
- lakókocsi kb. 27 cm x 12 cm x 20 cm
- baba magassága kb. 14 cm
A készlet színes, nyitott dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

 

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on