JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

3 az 1-ben bukdácsoló kisegerek logikai játék 

Családias, izgalmas arcade játék, amelyben a koordináció, a biztos kéz és a precizitás számít. A játék három szórakoztató móddal rendelkezik, így a játékmenetet a játékosok életkorához és képességeihez igazíthatod.

Játék módok:
1. Kiegyensúlyozó sajt
Egy játék, amelyben a feladat az egérfigurák megfelelő elrendezése egy sajtszeleten úgy, hogy megőrizze egyensúlyát és ne boruljon fel az egész szerkezet. Ez nem egyszerű dolog! Minden mozdulatra gondolnod kell, egy bizonytalan manőver és veszítesz...
A játék stratégiai, logikus gondolkodást és határozott mozdulatokat igényel. Az egyszerű szabályoknak köszönhetően a játék a legkisebbek számára is alkalmas.

2. Rakd össze őket
A játékosok szín szerint osztják meg az egereket. A legkisebb játékos úgy kezdi, hogy egy egeret egy sima felületre helyez. Minden körben a játékosok felváltva helyezik egymásra a figuráikat, hogy tornyot építsenek. Ha mozgás közben bármelyik egér leesik, fel kell vennie. Az nyer, aki először megszabadul az összes egértől.

3. Számok és számolás tanulása
Számokat helyeztünk az egerekre. A gyerekek ezeket növekvő vagy csökkenő sorrendbe rendezhetik, vagy egyszerű matematikai műveleteket hajthatnak végre.


A készlet tartalma:
- sajt,
- 12 egérfigura,
- matricák.

Játékosok száma: 1-4
Kor: 3+

Méretek:
sajt kb. 14,5 cm x 14 cm x 1,5 cm
egér kb. 5,5 cm x 5,7 cm x 1,5 cm

A játék pozitívan hat a gyermek türelmére, logikus gondolkodására és koncentrációjára. Edzi a finommotorikát és a szem-kéz koordinációt. Érdekes alternatíva a számítógép vagy a TV képernyője előtti üléshez, és remek ötlet a közös szabadidő eltöltésére.
Az egész tartós műanyagból készült barátságos színekben. A készlet színes, szép dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák