JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

4 az 1-ben fa horgászós oktatójáték 

A fából készült válogató 3 éven felüli gyermekek számára készült készlet 4 különböző érzékszervi és oktató gyakorlatból. A játék tartalmaz egy alapot menetrúddal és homorú helyekkel a figurák számára, valamint 84  hal formájú blokkot, gyűrűket, geometrikus figurákat, számokat és akciójeleket. Ezen kívül egy horgászbot madzaggal és mágnessel jár hozzá.

Az egész strapabíró fából készült és biztonságos festékekkel van festve a tenger témájában.

A legkisebbek 4 gyakorlatot élvezhetnek, amelyek különböző készségeket tanítanak meg. A tábla tetején 10 különböző színű hal található, amelyeken kis mágnesek vannak.  A móka az, hogy mágneses horgászbottal " elkapjuk" a halakat , és a kívánt helyre helyezzük. Ily módon a gyerekek gyakorolják a mozdulatok pontosságát és a türelmet.

Alul 10 db különböző hosszúságú rúd lesz. A megfelelő színű gyűrűket kell rájuk fűzni, amelyek az egymást követő számokat szimbolizálják. A botok abakuszként működnek, és segítenek a kicsiknek egyszerű számításokban.

A középső 2 sorban a táblán számok, akciójelek és geometriai alakzatok homorú alakjai láthatók. Ez egy népszerű válogató, ahol a gyerekeknek a megfelelő helyekre kell illeszteni a kockákat, aminek köszönhetően fejlesztik a kézügyességet és az alakfelismerést.

Az utolsó lehetőség az aritmetika alapjainak elsajátítása, számfigurák és akciójelek, valamint egy pálca formájú abakusz használatával. Így a legkisebbek is sokkal könnyebben tudják elképzelni a műveletekben hivatkozott mennyiségeket, ami a matematika tanulás kezdetén különösen fontos.

A fából készült készlet egy jól felszerelt játék gyerekeknek, amely számos funkciót betölt a kisgyermek fejlődésében. 

A készlet tartalma és méretei:
alap 10 rúddal - kb. 38 x 15 x 7 cm,
55 gyűrű - mindegyik körülbelül 2 cm átmérőjű,
10 db mágneses hal - egyenként kb. 4 x 2 x 1,5 cm,
10 számjegy – mindegyik kb. 3,5 cm,
10 különböző formájú blokk,
horgászbot mágnessel - kb. 6 x 1 cm,
kiszerelés - kb 38,5 x 15,5 x 6,5 cm.


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Kategóriák