JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Következő lap

2 az 1-ben játékfegyver hang- és fényeffektussal - puska és kard

Fantasztikus játék minden katonai rajongó számára. Ennek köszönhetően a gyerek eldöntheti, hogy karddal bátor lovag vagy futurisztikus puskával bátor katona lesz.
A játék néhány egyszerű mozdulattal kardból puskává változik. Az egész műanyagból készült, intenzív színekben.

A játéknak két játékmódja van.
1. Kard:
A játék a kard markolatán lévő gomb mozgatásával aktiválható. A szórakozást hangfunkciók (harc hangjai, kardok összecsapása) és villogó fények kísérik a pengében. A funkciók aktiválásához csak mozgassa a kardot.

2. Puska
A kard átalakítása után egy futurisztikus puskát kapunk. A hangfunkciók, azaz a lövések hangja és a villogó fények a ravaszt megnyomásakor aktiválódnak.

Hogyan lehet kardot puskává alakítani?
Könnyű! Csak néhány mozdulat, hogy egy teljesen más játékot kapjon. Először tolja be a pengét, amíg kattanást nem hall. Ezután megemeljük a fogantyú mozgatható részét, hogy megkapjuk a látványt. A második mozgatható elem enyhén meg van dőlve, felfedve a ravaszt. A puska játékra kész!
A kard visszaszerzéséhez hajtsa össze a markolat mozgatható részeit, és nyomja meg a robotfej alakú kék gombot a kard pengéjének meghosszabbításához.

Méretek:
- kard kb. 65 cm x 23 cm x 3,5 cm
- puska kb. 50 cm x 21 cm x 3,5 cm

A játék 3 darab AAA elemmel működik, melyeket megtalál a készletben.

A játék sok órányi szórakozást tesz lehetővé, tele epikus csatákkal, lövöldözésekkel és csodálatos kalandokkal. Itt csak a képzelet szab határt.

A készlet színes, nyitott dobozba van csomagolva.

Kategóriák