JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

8 az 1-ben készségfejlesztő tanulási központ fajáték

A 8 az 1-ben készlet egy többcélú fából készült kocka gyermek számára. A játéknak hat fala van, különféle attrakciókkal a labirintus tetején és a társasjáték alján. A készlet fából készült, fém labirintussal a színes gyöngyök mozgatásához. A játék mindkét oldalán található fantasztikus színek és attrakciók minden gyermeket arra ösztönöznek, hogy oktató jellegű időt töltsenek el. Minden elemet úgy terveztek, hogy illeszkedjen a baba apró kezéhez.
Masszív, fából készült multikocka a részletekre való odafigyeléssel készült, a bájos grafika pedig serkenti a gyermek fantáziáját és figyelmét. A csúsztatásra, mozgatásra, nyomkodásra szolgáló elemek fejlesztik a gyermek kézügyességét.
Ez egy mobil szórakoztató és tanulási központ 18 hónapos gyermekek számára. A játék mindenekelőtt biztonságos - a faelemek tökéletesen csiszoltak és környezetbarát festékekkel festettek.

A játék attrakciói:
- színes gyöngyökkel díszített abakusz - a játékban való tanulás lehetővé teszi az egyszerű matematikai műveletek elsajátítását
- óra ​​- számok tanulása, színes számlap, a gyermeknek lehetősége van megtanulni az első számokat és megtanulni az óra olvasási képességét hagyományos óra. Lehetőség a gyerekkel való beszélgetésre is, amit a nap különböző szakaszaiban végzünk
- csúszó elemekkel ellátott fa - a gyerek a kockák mozgatásával edzi a kezét és a logikus gondolkodást
- fa számok - számtanulás (is angol) minden számnak a blokk oldalán egymás után van a mennyiségi megfelelője, pl. 1 - virág 2 - órák, 3 - csésze 
- színes mozgó fogaskerekek- itt a gyerek az orsók mozgatásával is megmozgathatja az ujjait. Megtanulja az ok-okozati sorrendet is (a mozgás a következő racket hajtja).
- szortírozó különböző formájú tömbökkel - a megfelelő lyukakba illesztett kockákban való játék nevelési időt biztosít a gyermeknek. A kisgyermek megtanulja megkülönböztetni a formákat, és az elemeket egymáshoz igazítani.
- motoros spirál , amely a kocka tetején található színes gyöngyökkel, hogy a fémspirál mentén mozgassa őket
-  Kínai társasjáték - klasszikus játék mindenkinek. 4 gyalog, mindegyik más színű, szórakoztató versenyezni, hogy ki éri el először a bázisát.

Az oktatási kockával a gyermek tanulhat számokat, megtanulhat számolni, gyakorolhatja a memóriát, a logikus gondolkodást és az egyszerű matematikai feladatokat, tanulhat színeket, formákat vagy órákat olvashat le az órán. A kocka elsősorban gyönyörű, élénk színekben készült, amelyek serkentik a legkisebbek fantáziáját és kreativitásukat. Az interaktív kockával való játék a kézi készségek és a szem-kéz koordináció gyakorlata is.

Méretek: 36 x 19,5 x 24 cm

A készlet tartalma:
- többcélú torony
- színes elemekkel ellátott spirálok
- színes blokkok
- kínai játékdarabok

Egy játék, amelyet arra terveztek, hogy gyermekével együtt növekedjen, és fejlődésének különböző szakaszaiban elkísérje. A fából készült játékok időtlen ajánlat, amely minden kisgyermeknek örömet okoz. A fa klasszikus szépsége és tartóssága mindig is nagyra értékelték. Ez az anyag jól néz ki természetes színben és festve is. Ráadásul minden gyermek számára biztonságosak. A természetből származó alapanyag azt jelenti, hogy még ha a gyerek a szájába veszi is a játékot, akkor sem érintkezik veszélyes anyagokkal. A játékok speciális, egészségre ártalmatlan festékkel lettek festve.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on