JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

2 az 1-ben összecsavarozható kotrógép és robot

A 2 az 1-ben kotrógép egyben autó és egy robot is. Első pillantásra egy közönséges kotrógép, majd egy pillanat alatt robottá változik! Csak bütyköljön egy kicsit, csavarjon ki néhány csavart, szedje ki a felesleges alkatrészeket, és a mechanikus robot készen áll a szórakozásra. A mega-robot összeszerelés után önállóan áll, mozgatható karjai és lábai vannak. 

A játék előnye, hogy az autó levehető elemekkel rendelkezik: kerekek, motorháztető, kabin kotrógéppel és kar lapáttal. További látványosság, hogy a fülke, a kotrókar és a kanál mozgatható. A készlet egy csavarhúzót és egy tartalék csavart tartalmaz. Az egész minőségi műanyagból készült, a legapróbb részletekre is odafigyelve, így a játék fantasztikusan néz ki. 

Ideális választás azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek egy kicsit babrálni a játékaival. 

A jármű robottá alakításához csavarja le a kotrógép vezetőfülkéjét, emelje fel az első kerekeket oldalra – hozzon létre kezet, majd engedje el a zárat a fej meghosszabbításához.  Az autó robottá alakításához nem kell lecsavarni a kerekeket, de ez a játék további vonzereje.

A jármű méretei:
- hossza: kb 22,5
- szélesség: kb 10,5 cm
- magasság: kb 17 cm 

A robot méretei:
- magasság: kb 22 cm
- szélesség: kb 13,5 cm

Csavarhúzó méretei: 10 x 3 cm

Minden gyermek örülni fog egy olyan játéknak, amellyel egyszerre játszhat autóval, robottal és bütykölhet. Egy ilyen járművel játszani nagyszerű, és sok örömet okoz a gyerekeknek, akik vonzzák a járműveket és a robotokat. A 2 az 1-ben jármű minden bizonnyal sok-sok órán keresztül nyújt szórakozást. 

A játék egy nagyon szép színes dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák