JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

3 az 1-ben színes interaktív járássegítő kivehető játékokkal

A 18 hónapos kortól csecsemőknek tervezett 3 az 1-ben multifunkcionális járóka egyben egyedülálló oktatóasztal és egy interaktív panel is, tele minijátékokkal. A játék kiváló minőségű műanyagból készült , éles szélek nélkül, hogy biztosítsa a gyermek kényelmét és biztonságát minden játék során. Ezenkívül beállíthatja a sétáló magasságát, így biztosítva az optimális mozgási kényelmet. Ezenkívül a lábak hátulján található víztartályoknak köszönhetően a játék súlyát növelheti a jobb stabilitás érdekében.

A lenyűgöző kozmikus világ felfedezéséhez egyszerűen távolítsa el az interaktív panelt, amellyel egyedül is játszhat. Ebben a modulban sok minijáték található. A villogó fények és a világító orgonák minden gyermeknek örömet okoznak. A zene ritmusára játszó orgona, egy mozgó kör kis golyókkal, egy gyöngyös puzzle és sok más érzékszervi attrakció rendkívül interaktív módon fejleszti a gyermek érzékszerveit, motorikus készségeit, képzelőerejét és logikus gondolkodását.

A 3 az 1-ben sétáló nemcsak szórakoztató, hanem a baba tanulásáról és fejlődéséről is szól . A térpanel interaktív funkcióinak köszönhetően a gyermek új hangokat, színeket és textúrákat fedezhet fel, támogatva az érzékszervi fejlődést és a mozgáskoordinációt. Ezenkívül a szilárd felépítés és a csúszásmentes hátsó gumik garantálják a biztonságos és stabil mozgást bármilyen felületen. A sétáló felbecsülhetetlen támasz az önálló járás folyamatában , amely magabiztossá és boldoggá teszi a gyermeket minden lépésnél.

A 3 az 1-ben sétáló összes változatának méretei:
játék sétáló üzemmódban - kb. 43 x 38 x 44-46 cm,
játék asztali üzemmódban - kb. 34 x 29 x 23 cm,
levehető interaktív panel - kb. 29 x 34 x 8 cm,
első kerekek - kb. 10,5 cm átmérőjű,
hátsó kerekek - kb. 11,5 cm átmérőjű,
csomagolás - kb 40 x 45 x 14,5 cm.

A játék 3 x AA 1,5 V elemmel működik, melyek nem tartozékai a készletnek!

Kategóriák