JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

5 az 1-ben zenélő játék - dob, mikrofon, körhinta, zenelejátszó, hangpanel

A többfunkciós 5 az 1-ben zenélő kocka egy interaktív játék 18 hónapos kortól . Egy dobot, egy hangpanelt , egy megvilágított körhintát, egy mikrofont és egy MP3 dallejátszót kombinál. A sok funkciónak köszönhetően a gyermek órákon át vigyáz a játékra, és szívesen visszatér hozzá. A játék biztonságos műanyagból készült.

A multi-kick legtetején van egy dob , amelyet a gyermek a kezével ütve hangot ad ki. Emellett a hangszert megvilágító színes LED-lámpák is biztatják majd őket. A dob körül kiterjedt hangpanel található . Akár 11 mondókát, 10 történetet és 6 módot kapcsolhat be .

A játék belsejében van egy forgó körhinta vidám nyuszikkal és édes süteményekkel. A vonzó hatás érdekében LED-lámpákkal van megvilágítva, amelyek gyönyörű hatást keltenek. A készlet mikrofont és MP3 bemenetet is tartalmaz, így a kis énekes énekelheti és hallgathatja kedvenc dallamait.

Az érzékszervi játéknak számos olyan funkciója van, amelyek tetszeni fognak a kicsiknek:
- zenei interaktív kocka - mérete kb. 23 x 21 cm,
- mikrofon,
- MP3 kábel,
- USB töltőkábel.

Egy interaktív zenés játék nagyszerű ajándékötlet 3 éven aluli gyermekek számára . A nagy méret és a kis vagy éles elemek hiánya miatt biztonságos lesz a gyermekek számára, ugyanakkor a számos hang- és fényfunkciónak köszönhetően játékra és kis kezük gyakorlására ösztönzi őket. Kiválóan alkalmas a finommotorika, a szem-kéz koordináció és a ritmusérzék fejlesztésére.

Kategóriák