JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A Bestway SteelPro Max™ állványmedence lenyűgöző 5,49 mx 1,22 méteres méreteivel és 23 062 l-es űrtartalmával szuper választás a forró napokra. A szenzációs, kerek medence lehetővé teszi a pihenést és a szórakozást az egész család számára. Egy ilyen medencében könnyedén merülhet, vagy megteheti az első lépéseket az úszástanulás felé. A kőfalat utánzó Madruk Realistic Prismatic Stone™ nemcsak esztétikusabb megjelenésű, hanem a hátsó kert díszévé is teszi a medencét.

A medence kerete korrózióálló acélvázból készül, FrameLink ™ rendszerrel felszerelve, amely garantálja az elemek szilárd és biztonságos összekapcsolását.
A medencemedence tartós DuraPlus ™ anyagból készült, amely egy poliészter hálómag és két vastag PVC réteg kombinációja. A DuraPlus jobban ellenáll a szakadásnak és nyúlásnak, mint a szabványos PVC, így nagyobb tartósságot biztosít a medence számára. A 3 rétegű szalag további oldaltartást biztosít.

A patronnal ellátott szűrőszivattyú segítségével hosszabb ideig megőrizheti az egészséges, tiszta vizet. A szűrőszivattyú nélkülözhetetlen megoldás a medence vízminőségének javítására.

A készletben található biztonsági létra megkönnyíti a medencébe való be- és kiszállást. Négy csúszásmentes lépcsőfokból áll. A létra kiegészítő funkciója – a lépcsőfokok megemelése – megakadályozza, hogy a gyerekek felnőtt felügyelete nélkül használják a medencét.


A készletben található huzatnak köszönhetően könnyedén megvédheti a medencét a szilárd szennyeződésektől - fűdaraboktól, levelektől vagy rovaroktól. A rögzítést lehetővé tévő kötelek révén a szél nem szakítja le, a vízelvezető lyukak pedig hatékonyan vezetik el a felgyülemlett vizet.

 

A készlet tartalma:

- állványos medence
- szűrőszivattyú # 58389
- medenceburkolat # 58039
- létra # 58331
- szivattyútömlők
- szűrők és bilincsek
- javítási folt
- használati útmutató

Műszaki adatok:

- medence mérete: 549 cm x 122 cm
- vízkapacitás (90%-os töltöttség): 23 062 l
- szivattyú teljesítménye: 5678 l / h
- tápellátás: 220 - 240 V
- szűrő típusa: III (# 58012)
- beépített - leeresztő szelepben áramlásszabályozással
- egyszerű összeszerelés, nincs szükség szerszámra
- a kerek forma jobb stabilitást és kevesebb helyveszteséget garantál

Új termék, eredeti csomagolásban, amelyre a gyártói garancia vonatkozik.

Kategóriák