JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A Bestway Aquanaut Essential szemüvegkészlet biztosan jól fog jönni az első úszásoktatás során. A legkisebb gyerekek kényelmét és biztonságát szolgálja az úszás során. A tökéletes úszókészlet minden víz alatti szórakozás szerelmesének tartalmaz egy szemüveget, egy orrcsipeszt, egy pár füldugót és egy taskát. Ez a készlet mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy a vízben tölthesd az időt, miközben felfedezed a víz alatti titkokat! 
Ez a készlet 7 éves és annál idősebb gyermekek számára készült, az állítható pántoknak köszönhetően könnyen a felhasználó fejéhez igazítható. 
A szemüveg polikarbonátból készült, UV védő bevonattal, védi a gyermek szemét a durva hatásoktól vízbe merüléskor, puha, kényelmes szemkagylókkal rendelkeznek, melyeknek köszönhetően kényelmesen ülnek a gyermek arcán, miközben megakadályozzák a víz bejutását. A könnyű, rugalmas orrcsipesz és a puha, kényelmes füldugók kifejezetten 
a víz behatolását akadályozzák meg.

A szemüveg előnyei: 
 - Ideális 7 évesnél idősebb gyermekek számára 
- A szemüveg lencséi UV-sugárzás elleni védőréteggel rendelkeznek 
- Puha, kényelmes szemkagylók 
- Teljesen állítható orrhíd és szilikon fejpánt 
- Könnyű, rugalmas orrcsipesz és puha, kényelmes füldugók megakadályozzák víz behatolását 
- Latexmentes anyagokból 

A készlet tartalma: 
 - 1 pár védőszemüveg, 
- 1 orrnyereg, 
- 1 pár füldugó, 
- 1 tárolótáska

Csomag mérete: 18 x 17 x 3,5 cm 

Kategóriák