JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Bestway felfújható flamingó formájú úszómatrac 127 x 127 cm

Egy nagy rózsaszín flamingó formájú felfújható úszómatrac a Bestway ajánlata erre a szezonra. Ez az eredeti matrac sok mókát hoz a nyári pihenés során. Egy egyedi és eredeti formájú felfújható matrac tökéletes lesz a tenger, a tó vagy a medence melletti pihenéshez. A 127 x 127 cm-es flamingó strapabíró vinilből készült, UVA-nak és tengervíznek ellenálló, boldog lustaságról gondoskodik. A felfújható fotel pihenésre készült, megfelelő kontúrral és tetszetős színben, aminek köszönhetően remekül mutat majd a tenger hullámain.

Leírás:
- méret 127 x 127 cm
- strapabíró 0,22 mm vastag tesztelt vinilből
- 2 légkamrával rendelkezik
- biztonsági szelepek
- két strapabíró fogantyú
- maximális teherbírás 45 kg
- nagyszerű kialakítás

A készlet tartalma:
- felfújható flamingó
- javító tapasz

Felfújás előtt a matrac nagyon kis helyet foglal, így ideális kütyü, hogy a legtávolabbi utakra is magával vigye. Könnyű súlyának köszönhetően strandtáskában is elvihető.
Figyelmeztetés: A terméket kizárólag vízben, olyan mélységben való használatra tervezték, hogy a gyermek érezze a fenekét, szülői felügyelet mellett. 

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on