JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Bestway Marvel Spider-man vízi játszótér  a Bestway ajánlata a legkisebbek nyári szórakozásához. Érdekes, színes grafikák a Marvel-képregények szuperhős Pókember témájával minden kisfiúnak és barátainak tetszeni fognak. Ez a felfújható medence sok örömteli szórakozást és felejthetetlen élményt nyújt. Ezen kívül számos klassz attrakciója van, amelyeknek köszönhetően nem fog hamar unatkozni benne. 
A játszótér puha, de strapabíró PVC-ből készült, intenzív színekben. Előnye a puha párnával kidolgozott csúszda és a csúszdánál vízpermetező, amely kerti tömlő csatlakoztatása után működik. A készlet további attrakciókat is tartalmaz: színes felfújható gyűrűket, színes labdákat, felfújható csúszdát labdákhoz és felfújható tüskéket a gyűrűkkel való játékhoz.
Játék után a medence könnyen és gyorsan üríthető, szétszedhető és tárolható.

A csúszdával ellátott felfújható mini medencének és szórakoztató kütyüknek köszönhetően vízi szórakoztató központot alakíthat ki kertjében, miközben hűvösen tartja gyermekeit.

 Műszaki adatok:
- medence méretei: 221 cm x 206 cm x 127 cm
- űrtartalom: 165 l
- gyermek javasolt életkora: 2+
- strapabíró vinil anyagból
- érdekes színek, grafikák a Marvel Spider-man képregényekből
- maximális terhelés: 
- súly : 

A készlet tartalma:
- 1 medence
- 1 csúszda
- felfújható ív beépített sprinklerrel
- 6 játéklabda
- 2 felfújható gyűrű
- 2 felfújható csap
- felfújható csúszda labdákhoz
- javító tapasz 

Csomagolás mérete: 39,5 x 39 x 12 cm

Kategóriák