JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A 15232 l űrtartalmú 427 x 122 cm-es kerti medence boldog hűvösséget nyújt számodra egy forró napon. A lenyűgöző méretű szenzációs kerek medence lehetővé teszi, hogy pihenjen és szórakozzon az egész család számára. 
 

Újdonság ebben a szezonban az ultramodern DURAPLUS anyag használata a medence medencéjében  - poliészter hálós maggal és két vastag PVC réteggel megerősített anyag, amely kiváló szilárdságot és tartósságot biztosít. 

A fém  létra könnyű be- és kilépést tesz lehetővé a medencéből. A létra kiegészítő funkciója - a lépcsők emelése - megakadályozza, hogy a gyerekek felnőtt felügyelete nélkül használhassák a medencét. 

A gyors leeresztéshez speciális szelepek állnak rendelkezésre. A szivattyú biztosítja a víz tisztaságát , amely kiszűri a vizet, hogy minél tovább élvezhesse a nyári lustálkodást tiszta vízben.

A készletben található burkolatnak köszönhetően könnyedén megvédheti a medencét a szilárd szennyeződéstől - fűdaraboktól, levelektől vagy rovaroktól. 

A készlet tartalma:
- kerek medence 427 x 122 cm-es méretekkel
- medencefedél
- 3028 liter / óra kapacitású szűrőszivattyú 58386, 
- antibakteriális szivattyú-szűrő II 58094, 
- szivattyútömlők
- szűrők
- biztonsági létra
- javító tapasz
- utasítás

A medence legfontosabb jellemzői:
Víztartalom (90%) 15 232 L
Könnyű elhelyezés 
Korróziónak ellenálló fémkeretek A
STEEL PRO MAX ™ medence szerelése szerszámok nélkül is elvégezhető!
Tartós 3 rétegű PVC és poliészter háló oldalfalak.
A modern technológiának köszönhetően a medence felépítése biztosítja hosszú élettartamát.

Kategóriák