JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Bestway FlowClear AquaLite medencetisztító eszköz

A Bestway Flowclear AquaLite segítségével a szűrőpatron tisztítása gyerekjáték. A tisztítósapka egyedülálló fésűs formája úgy van kialakítva, hogy mélyen be tudjon hatolni a szűrőpapír finom lamellás szerkezetébe. A szűrőpatron nehezen elérhető helyei többé nem jelentenek problémát az AquaLite-tal.
A hosszabbító egy szabványos kerti tömlőhöz csatlakoztatható gyorscsatlakozóval, így még több szennyeződésszemcsét távolíthatunk el a szűrőpapírról.
Az AquaLite fésű áramlásszabályozóval is rendelkezik, amellyel szabályozhatja a vízáramlás intenzitását. A tisztítósapka mindennapos használatával hatékonyan meghosszabbíthatja a szivattyú és a szűrőpatron élettartamát.

Az AquaLite kupak előnyei:
- a patronok közötti rések alapos tisztítása
- a koncentrált vízsugár több részecskét távolít el
- meghosszabbítja a szivattyú és a patron élettartamát
- van egy gombja a vízáramlás szabályozására
- alkalmas különféle szűrőpatronokhoz

Szuperokos termék, amellyel szűrőpatronok tisztíthatók, és a mellékelt adapter segítségével könnyen csatlakoztatható a kerti tömlőhöz. Főleg úgy tervezték, hogy a koncentrált vízáramnak köszönhetően könnyebben tudja eltávolítani a szennyeződésrészecskéket.

Mérete: 29,5 x 9 x 6 cm

Kategóriák