JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Bestway háromsávos békás vízicsúszda

Ez a békafejjel ellátott vízicsúszda biztosítja a baba pihenését és szórakozását a forró napokon. Csak egy kerti tömlőt szabad a csúszdára csatlakoztatni és a termék használható ... azaz csúszható! A csúszda strapabíró, masszív és tartós PVC-ből készült, emellett ellenáll az elszíneződésnek és egyben biztonságos a gyermek bőrére. A háromsávos színes csúszda 4,88 méter hosszú. Versenyekre és csoportos játékra tökéletes!

A csúszda nagyon egyszerű módon lett megtervezve, ugyanakkor sok szórakozást nyújt a gyerekeknek. Minden sávnak más a színe, ami a játék útvonalát jelzi. A beépített sprinklerek kaszkád hatást biztosítanak, és csúszósan tartják a pálya felületét, miközben a víz a medencébe áramlik, így biztosítva a nagy csobbanást az ereszkedés végén.
 
A készlet tartalma:
csúszda, 488 cm hosszú,
javító folt.

Használat előtt:
Fontos a felület megfelelő előkészítése a csúszáshoz. A területnek a lehető legsimábbnak kell lennie, és mentesnek kell lennie a pálcikáktól, kavicsoktól és egyéb egyenetlenségektől, amelyek károsíthatják a csúszda alját.

Kategóriák