JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Bestway HUAKA I SUP deszka

A 305 x 84 x 15 cm-es felfújható HUAKA'I Bestway SUP deszka tökéletes módja a szabadidő aktív vízparti eltöltésének. Egy jól megmunkált, csúszásmentes felületű, rugalmas szörfpórázzal nagyon jól profilozott deszka több vízfelületen is jól működik.
A tábla használata nagyon egyszerű, csak fújja fel a készletben található kézi pumpával, és már indulhat is. A rugalmas zsinórok jól működnek például uszonyok vagy maszkok szállításánál... A nagyon nagy elmozdulásnak köszönhetően könnyedén felemeli a maximum 130 kg-os személyt (csomagokkal együtt).
Tritech anyagból készült - speciális háromrétegű laminátum poliészter hálóból és PVC-ből készült maggal, amely merevséget és szilárdságot ad, valamint a Drop Stitch - egy felfújható szerkezet, amely garantálja a vízen való stabilitást. A felfújható deszka az üdülési poggyász nélkülözhetetlen eleme minden hosszú vízitúra szerelmesének. A felfújható deszka tökéletes lesz szörfözéshez, de jógához is. Az úszás befejezése után a deszka könnyen leereszthető és a készlethez mellékelt speciális hátizsákban tárolható.

A készlet tartalma:
- deszka
- állítható lapát
- kézi pumpa
- rugalmas szörfzsinór fogantyúval
- hátizsák
- uszony
- Javítókészlet

Paraméterek:
- deszka méretei 305 x 84 x 15 cm
-  súlya 12,5 kg
- maximális teherbírása 130 kg (1 fő)

Elég felfújni, és máris élvezheti kreatív szabadidejét.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on