JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A 2022-es szezon újdonsága a Bestway Lay-Z-Spa Santorini ™ egy felfújható, hordozható jakuzzi, amely tökéletes azok számára, akik a magánélet megőrzése mellett a luxus nyaralást értékelik. Tökéletes lesz a kényelmes pihenéshez egy fárasztó nap után, baráti találkozókhoz vagy egy romantikus estéhez kettesben. Több ezer masszázsbuborék, a megfelelő vízhőmérséklet és a világítás ellazítja a testet, valamint felüdülést tesz lehetővé. A felfújható ülés és az 5 párnázott fejpárna további kényelmet biztosít a használat során.

A jakuzzi 5-7 fős, így párok és gyermekes családok számára is ideális.

Nyugtató masszázsrendszer

A Bestway felfújható jakuzzi 180 AirJet™ fúvókával és 10 HydroJet™ fúvókával van felszerelve.
10 HydroJet fúvóka veszi körül az oldalfalakat, hogy célzott vízsugarat hozzanak létre, míg a 180 AirJet fúvókák légbuborékokat engednek ki a fürdő aljáról, így meleg, kellemes pezsgőfürdő környezetet minket.

Többfunkciós szivattyú

A készletben található szivattyú feladata a gyors felfújás, a víz felmelegítése és szűrése, valamint a masszázsrendszer vezérlése. A szivattyú könnyen elérhető a belsejéből, és ital- és harapnivalótartókkal van felszerelve. A szivattyú tartalmaz egy 1,5 ° -2,0 ° C / h gyorsfűtési rendszert, amely 40 ° C-ra melegíti fel a vizet, valamint a Freeze Shield ™ automatikus fűtési funkciót, amely megakadályozza a belső alkatrészek fagyását alacsonyabb hőmérsékleten. A legújabb integrált technológiának köszönhetően a fűtés, szűrés és szabályozás egy eszközzel történik.

ChemConnect™ adagoló

A mellékelt ChemConnect™ adagoló a klór egyenletes eloszlatásával tiszta, egészséges vizet tart fenn.

LED világítás

A Santorini modell LED ColorJet lámpákkal van felszerelve, amelyek felváltva 7 különböző színben világít, egyedi hangulatot teremtve. A világítás elindításához be kell kapcsolni a HydroJet funkciót.

Tartós felépítés

A jakuzzi felfújható falai tartós, szúrásálló DuraPlus™ 3 rétegű anyagból készültek. Nagyobb szakadás- és nyúlásállóság jellemzi (a hagyományos PVC-hez képest). Az ilyen típusú belső kialakítás megakadályozza a tágulást az idő múlásával, és biztosítja, hogy a medence változatlan maradjon, függetlenül attól, hogy hányszor fújják fel és engedik le.

Tartalma:

- felfújható medence
- többfunkciós szivattyú
- megerősített fedél biztonsági kapcsokkal
- ChemConnect adagoló
- szivattyúszűrő (VI típusú)
- 2 LED
- 5 párna
- Javítókészlet

Műszaki adatok:

- külső méret (felfújás után): 2,16 mx 80 cm
- belső átmérő: 1,66 m
- vízkapacitás (70%): 1190 l
- maximális vízmélység: 58 cm
- Üres fürdő súlya: 63 kg
- súly után töltés: 1253 kg
- tényleges vízhozam: 1325 l / h
- max. előmelegítési hőmérséklet: 40 ℃
- fűtési rendszer: 1,0-1,5 ˚C / h
- 180 fúvóka + 10 fúvóka
- digitálisan vezérelt szivattyú puha tapintású kezelőpanellel és ital hellyel
- Freeze Shield ™ funkció a víz befagyása ellen
- energiatakarékos fűtési rendszer órával vezérelve
- idő és hőmérséklet 40 napra programozható
- integrált vízszűrő rendszer
- ChemConnect™ adagoló a stabil klórszintért
- megerősített fedél biztonsági reteszekkel
- puha, szigetelt padló kényelmes leeresztő szeleppel
- fogantyúk az üres jakuzzi könnyű hordozásához
- 5 kényelmes fejpárna
- LED világítási rendszer

A Lay-Z-Spa Santorini gyakorlatilag bárhol felállítható: sík felületen, teraszon, kertben, pavilonban... A beszerelés rendkívül egyszerű és nem igényel szerszámot! Párnázott padlója és felfújható falai kiváló szerkezeti stabilitást és kényelmet biztosítanak pihenés közben. A Lay-Z-Spa az egyetlen márka a piacon, amely földfelismerő rendszert tartalmaz. Ez leföldeli a terméket, megelőzve az esetleges áramütést, ha az elektromos rendszer vízzel érintkezik, és az Ön biztonságát helyezi előtérbe.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on