JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Bestway Lazy Dayz 239x239 cm úszósziget

Ez egy exkluzív fürdőszigetet, amely kellemesebbé teszi a tengerparti tartózkodást, vagy egy spontán kirándulást a tóhoz. Ez az egyedülálló sziget biztonságos anyagból készült. Az úszó sziget mindenki számára alkalmas lesz, aki a kellemes pihenést a kényelemmel és a legmagasabb szinten szeretné ötvözni. A sziget kiválóan alkalmas matracnak napozáshoz, úszáshoz, valamint kellemes időtöltés helye a családdal vagy a barátokkal. Ez egy nagyszerű befektetés!

A szigetet olyanok számára tervezték, akik a víz mellett szeretnek pihenni és élvezni a kényelmet és a gondtalan vízparti tartózkodást. A tartós és könnyen használható szelepek lehetővé teszik a sziget gyors felállítását. A sziget két légkamra összekapcsolásával épült. Minden résztvevő kényelmét szolgálja a szigeten négy beépített italkamra és négy párna, amelyek háttámlaként is szolgálhatnak. A sziget alja, ahol szabadon elhelyezheti a lábát, hálós anyagból készült.

A Lazy Dayz Island specifikációi:
tartós, könnyen használható szelepek,
két független légkamra,
tartós fogantyúk,
négy kamra italok tárolására,
négy felfújható párna / háttámla,
két beépített szekrény.

A Bestway úszósziget paraméterei:
méretei: 239 x 239 cm,
ajánlott létszám: 4 fő,
maximális terhelhetőség kb. 360 kg,
súlya kb 11,57 kg.

A készlet tartalma:
fehér és kék sziget,
Javítókészlet.

Kategóriák