JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A Bestway Steel Pro™ állványos kerti medence 396 cm x 84 cm méretű és 8680 l-es kapacitással nagyszerű hűsítést biztosít a forró napokon. Tökéletes lesz családi játékokhoz, baráti találkozókhoz vagy egy hosszú nap utáni pihenéshez.

A Steel Pro™ medencekeret esőnek és változó időjárási viszonyoknak ellenálló fémszerkezetből készült. A keret FrameLink System™ rendszerrel van felszerelve – a speciálisan kialakított pólók megakadályozzák a fém-fém csatlakozások korrózióját. A medence kerek formája növeli a stabilitást és kevesebb helyet foglal, mivel nem igényel oldalirányú támasztást.

A 396 cm x 84 cm méretű, állványra szerelt medence 8680 liter víz befogadására képes (90%-os töltés). Probléma nélkül búvárkodhat benne, vagy megteheti az első lépéseket az úszástanulás felé.

Egy szűrővel ellátott szivattyú gondoskodik a víz minőségéről, hogy Ön a lehető leghosszabb ideig élvezze a tiszta, egészséges vízben való pihenést.


A készlet tartalma:

- 396 cm x 84 cm méretű úszómedence
- 2006 l/h kapacitású szűrőszivattyú # 58383
- II típusú szivattyú # 58094
- szűrők,
- bilincsek és tömlők a szivattyúhoz
- szivattyú lyuk dugók
- javító tapasz
- utasítás


A medence legfontosabb tulajdonságai:

Háromrétegű, nagyon tartós PVC és poliészter oldalfalak.
A legjobb minőségű, korrózióálló, horganyzott acél váz, amely nagyon stabillá teszi a medencét. Beépített áramlás- és leeresztő szelep. Rendkívül egyszerű és gyors összeszerelés - szerszám nélkül is elvégezhető!
A modern technológiának köszönhetően a medence felépítése biztosítja annak hosszú élettartamát.

Kategóriák