JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A Bestway Power Steel™ állványos kerti medence lenyűgöző 640 x 274 x 132 cm-es méreteivel és 19,281 literes kapacitásával nagyszerű ajánlat a forró napokra. A medence mérete és mélysége miatt mind a gyerekek, mind a felnőttek nagyon jól érzik magukat benne. 
A korrózióálló fémváz biztosítja a szerkezet stabilitását, és a Seal & Lock System ™ használatának köszönhetően a keretelemek összekötése biztonságos és szilárd. A medencemedence Tritech ™ anyagból készült - egy olyan anyagból, amely egy poliészter hálómagot és két vastag PVC réteget egyesít. A Tritech™ anyag biztosítja a medence tartósságát és szilárdságát.

A medence kényelmes és biztonságos létrával van felszerelve, amely lehetővé teszi a lépcsők könnyű és gyors felemelését, amikor a medence nincs használatban. Ennek a megoldásnak köszönhetően a gyerekek felnőtt felügyelete nélkül nem mehetnek be a medencébe.
Speciális szelepei vannak a víz gyors leeresztéséhez.

A mellékelt homokszűrő szivattyú gondoskodik a víz tisztaságáról. Ennek köszönhetően tovább élvezheti a tiszta vizet, és akadálytalanul pihenhet a vízben.
A ChemConnect™ vegyszeradagoló egészséges és tiszta medencevizet biztosít. A beépített adagoló kialakítása fenntartja a megfelelő kémiai egyensúlyt a szükséges mennyiségű klór automatikus kibocsátásával.

A készletben található huzatnak köszönhetően könnyedén megvédheti a medencét a szilárd szennyeződésektől - fűdaraboktól, levelektől vagy rovaroktól.

A készlet tartalma:

- úszómedence 640 x 274 x 132 cm méretű
- homokszivattyú kapacitása 5 678 l / h # 58497
- szivattyútömlők
- szűrők
- bilincsek
- szivattyú lyuk dugók
- biztonságos létra # 58332
- Chemconnect ™ # 58501 adagoló kémia
- medence burkolat
- javítási folt
- utasítás

A medence legfontosabb tulajdonságai:
Háromrétegű, nagyon tartós PVC és poliészter oldalfalak.
A legjobb minőségű, korrózióálló acél váz, amely nagyon stabillá teszi a medencét. Áramlásszabályozó gyorscsatlakozók.
A modern technológiának köszönhetően a medence felépítése biztosítja annak hosszú élettartamát.

Kategóriák