JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A Disney Junior Mickey & Friends felfújható játékmedence a Bestway legújabb ajánlata a legfiatalabbak számára.
A kerek , 122 cm átmérőjű, 25 cm magas és 140 literes űrtartalmú felfújható medence 2 gyermek kényelmes elhelyezésére alkalmas. A felfújható szerkezet három különálló gyűrűből áll, amelyek ráadásul biztosítva vannak a levegő kijutása ellen. Az egész tartósságot és stabilitást biztosít a szórakozás végtelen óráihoz. 
A medence tesztelt, puha és tartós vinil anyagból készült. Kis mérete és súlya lehetővé teszi, hogy bárhová magával viheti. Az össze- és szétszerelés nagyon egyszerű és nem sok időt vesz igénybe. 

A készlet tartalma:
- medence
- javítófolt

Úszómedence gyerekeknek 2 éves kortól.

A lenyűgöző Disney grafikával ellátott Bestway gyermekmedencék lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy felfrissüljenek a saját kertjükben. A legújabb divatot és trendeket követve a felfújható medencék sok órányi végtelen nyári szórakozást biztosítanak a gyerekeknek. Könnyen felfújható, leereszthető és tárolható, a gyerekmedencék kényelmes és egyszerű lehetőséget kínálnak a családok számára, és nagyszerű módja annak, hogy órákat töltsön a vízben.

Műszaki adatok:
- medence átmérője 122 cm
- medence magassága 25 cm
- javasolt töltés 140 liter

Figyelmeztetés: A termék kizárólag otthoni használatra és felnőtt felügyelete mellett használható.

Kategóriák