JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Bestway Pavillo felfújható kétszemélyes sötétkék velúr matrac 203 x 152 x 22 cm

A Bestway Pavillo kétszemélyes velúr matrac ideális ajánlat azoknak, akik értékelik a kényelmet. Természetesen alkalmas lesz külső és belső használatra is. A matrac biztosan hasznos lesz otthon, pl. olyan vendégek látogatása során, akik nem tudnak hazatérni éjszakára. Tökéletes kirándulásokhoz, kempingezéshez vagy a tengerparton való fekvéshez.
A 203 cm x 152 cm x 22 cm méretű matrac két-négy személy kényelmes és kényelmes elhelyezésére alkalmas. Ezenkívül a matrac felülete kellemes tapintású velúrból készült.
A matrac tartós, megerősített PVC anyagból készült. A matrac felépítéséről a Coil-beam rendszer gondoskodott, amely a belsejében lévő vízszintes csövek segítségével stabilan összeköt két felületet és megakadályozza a matrac deformálódását a test súlya alatt. Még akkor is, ha egyszerre többen vannak a matracon, a súly egyenletesen oszlik el a teljes felületen. A matrac percek alatt felfújódik, így pontosan akkor van készen, amikor szüksége van rá. Az egész kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek nagyon könnyen tisztíthatók. A matrac leeresztés és összecsukás után kevés helyet foglal el a gardróbban vagy a hátizsákban.
A készlet tartalmaz egy biztonsági javítókészletet.

Leírás:
- tartós vinil anyag
- kényelmes velúr hálófelület
- maximális terhelés 300 kg
- Coil-beam vázon alapuló konstrukció
- spirálisan felfújható hordozó
- gyorsszivattyús szelep
- gyorskioldó légszelep blokáddal
- Sötétkék szín

A készlet tartalma:
- matrac 203 cm x 152 cm x 22 cm
- javítófolt mellékelve

Méretek:
- hossza: 203 cm
- szélesség: 152 cm
- magasság: 22 cm
Könnyen felfújható, leereszthető és tárolható, a Bestway Pavillo légmatrac speciálisan kialakított hálófelületet kínál, így kényelmesen, kényelmesen és szabadon pihenhet, amikor csak szüksége van rá.

Kategóriák