JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Bestway Steel Pro Max 427x107 cm-es fémvázas medence

A medencék kétségtelenül tökéletes megoldást jelentenek mind a gyerekek, mind az egész család számára a nyári és a meleg napokon. Stabil szerkezetének köszönhetően tökéletes sík felületekre, például gyepre. A medence Steel Pro MAX™ technológiával készült. Ez az innovatív technológia számos lehetőséget kínál, mivel a medencekeret korrózióálló. A medence speciális Seal & Lock System™ rendszerrel van felszerelve , amely szorosan rögzíti a keretelemeket egymáshoz. A Framelink rendszer tartósan védi a tengelykapcsolókat a korrózió ellen. A készlet minden szükséges csatlakozást tartalmaz, ami kellemessé teszi a medence használatát.

Medence műszaki adatok: 
A medence anyaga DURAPLUS™ technológiával készült, amely poliészter hálóból készült megerősített magból és két réteg PVC anyagból áll. Ez a szerkezet garantálja a termék kiváló szilárdságát és tartósságát. A medence leeresztő szeleppel rendelkezik a víz könnyű leeresztése érdekében. A medence falait mozaikgrafikák borítják. A medence teljes szerkezete szabadalmaztatott.

Medence méretei:
átmérője kb. 427 cm,
magasság kb 107 cm,
súlya kb. 46,25 kg,
medence kapacitása kb. 13 030 Liter.

A készlet tartalma:
medence,
szűrőszivattyú,
szűrő,
medencetakaró,
létra.

Fontos a medence felületének megfelelő előkészítése. A területnek lehetőleg vízszintesnek kell lennie, és mentesnek kell lennie a pálcikáktól, kavicsoktól és egyéb egyenetlenségektől, amelyek károsíthatják a medence alját.

Kategóriák