JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A Pavillo Bestway® velúr matrac  188 x 99 x 22 cm méretben tökéletes lesz bel- és kültérre, olyan vendégek látogatása során, akik nyilvánvaló okokból nem tudnak hazatérni és az éjszakára ott kell maradniuk. Tökéletes kempingezéshez a tengerparton fekve. Kényelmes és megfelelő. A matrac tekercs szerkezete úgy lett kialakítva, hogy utánozza a rugókat, mint egy tipikus matracnál, és kényelmes, bolyhosított felső felülettel rendelkezik, amely hosszú távú tartósságot biztosít a kényelmes kempingezéshez és szabadtéri kalandokhoz. Ebben a méretben két személy is elfér rajta, maximum 150 kg-ig. A készlet egy elővigyázatossági biztonsági javítást tartalmaz.

Leírás:
- strapabíró vinil anyag, korábban tesztelt strapabíró PVC anyagból
- kényelmes velúr hálófelület
- maximális teherbírás 150 kg -
 tekercs
-gerenda vázra épülő felépítés
- tökéletes otthonra és sátorba
- sötétkék szín

A készlet tartalma:
- 188 x 99 x 22 cm-es matrac
- Tartós javítófolt

Olyan funkciókkal, mint a kényelmes alvófelület, a tömör tekercsgerenda, vinil konstrukció, a tökéletes éjszakai alvás kéznél van. Gyors felfújó/leeresztő csavarszelep lehetővé teszi a könnyű és gyors leeresztést használat után. A matrac leeresztés és összecsukás után kevés helyet foglal el a gardróbban vagy a hátizsákban. Ideális megoldás azoknak, akik szeretnek a természet ölében pihenni, de értékelik a kényelmet. 

Kategóriák