JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

A BMW Z4 GT3 1:32 autó sportgrafikával ideális ajánlat a gyors vezetés szerelmeseinek. Az autó nagyon gondosan és esztétikusan készült, a legapróbb részletekre is odafigyelve, ami minden bizonnyal minden kis sofőrt örömmel tölt el. Az autó hang- és fényeffektusokkal, nyitható ajtóval, motorháztetővel rendelkezik a jármű elején. A játék az autó sima felületen történő mozgatásával gyorsít.

A BMW Z4 GT3 számos előnnyel rendelkezik, amelyek biztosan örömet okoznak gyermekünknek. Nos, az ajtó kinyitása aktiválja a riasztót ritmikusan villogó fényekkel. Az autó a földhöz nyomva előhozza a motor begyújtásának hangjait és a vezetés hatásait. A jármű hátulján és elején lévő lámpák világítani kezdenek, így a szórakozás még szuperebbé válik. A jármű teljes karosszériája fémből, a kerekek gumiból, az alváz műanyagból készült.

Leírás:

- fekete szín ezüst légterelővel
- fém karosszéria
- gumi kerekek
- műanyag váz
- nyitható ajtók, motorháztető 
- hangeffektusok
- izzó lámpák 
- súrlódó hajtás
- jármű méretei: 13,5 x 6,5 x 4 cm
- tápegység : 3 x AG13 (tartozék)

A járművek lehetővé teszik olyan készségek fejlesztését, mint a vezetés, a koncentráció, a kézi készségek és a gyors gondolkodás
A készlet nagyon szép színes dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes. 

Kategóriák