JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

BoomBox kék hangszóró telefontartóval és mikrofonnal, tükörrel

Fantasztikus hangszóró gyerekeknek zenélni és karaokézni. Egy ilyen játék nagyszerű dolog minden gyermek számára, aki szeret énekelni, DJ-nek adja ki magát, vagy szeret táncolni. Ilyen felszereléssel egy szórakoztató karaoke partit szervezhet. A berendezés teljes egészében műanyagból készült, minden részletre odafigyelve. Tükörelejével hívja fel magára a figyelmet, amelyben bekapcsoláskor színes fények villognak és tükröződnek. A hangszóró áramforráshoz való csatlakoztatás után működik (USB kábelt a készlet tartalmaz). Csak nyomja meg a Be/Ki gombot, és a hangszóró köszönt minket, vagy egy dallammal búcsúzik. Több mint 80 előre feltöltött zeneszámmal rendelkezik, és arra is használható, hogy kábelen keresztül csatlakoztassa lejátszóját, pl. Mp3, Mp4 vagy telefon, vagy Bluetooth-on keresztül csatlakoztassa a készüléket. Az alkalmazott technológiának köszönhetően a játék által reprodukált hangok kiváló minőségűek. A mellékelt mikrofon be-/kikapcsolóval is rendelkezik, és csodálatosan javítja a hangját. A hangszóró számos hasznos funkcióval rendelkezik: lejátszhatja a feltöltött vagy saját dalait, van benne visszatekerési és dalváltási lehetőség, van rajta egy gomb a Bluetooth funkció bekapcsolására és a világítás lekapcsolására is. A legfontosabb, hogy van egy gombja, amely lehetővé teszi a zene hangerejének beállítását. A hangszóró kényelmes, visszahúzható fogantyúval rendelkezik a felszerelés szállításához és 2 oldalsó visszahúzható tartóval: mikrofon és MP3, MP4 készülék vagy telefon számára. A hátoldalon 2 bemenet található: eszközök csatlakoztatásához és tápellátás csatlakoztatásához.

A készülék előnyei:
- tiszta hangzás
- 70 dal/dallam és 12 diszkó ritmus
- színes fényhatások
- Be/Ki kapcsoló
- képes váltani és visszatekerni a számokat
- Bluetooth kapcsolat lehetséges
- a hangerő beállításának lehetősége
- tartó lejátszó készülékhez vagy telefonhoz
- mikrofon tartó
- hordozó fogantyú
- karaoke funkció
- mikrofon tartozék
- a készlet tartalmaz egy USB csatlakozós kábelt és egy JACK csatlakozós kábelt

A készlet tartalma:
- hangszóró
- mikrofon kábellel
- 2 tartó telefon vagy MP3 eszköz számára
- kábel JACK csatlakozókkal
- kábel JACK/USB csatlakozóval

Méretek:
- hangszóró 31 x 28,5 x 12,5 cm
- mikrofon 16 x 5 cm
- kábel hossza kb. 135 cm

Tápegység: USB kábelen keresztül
Használat közben a tápfeszültségnek be kell dugva lennie, és a jelzőfénynek pirosnak kell lennie.

A mikrofonos hangfal remek kütyü gyerekeknek. Minden bizonnyal jól fog jönni, ha karaoke-t szeretne szervezni, és számos gyerekbuli fő attrakciója lehet. Egy fantasztikus, mikrofonos party hangszóró pótolhatatlan hangeszközzé válhat gyermeke számára.
A játék színes kartondobozba van csomagolva, és minden bizonnyal nagyszerű ajándék lesz egy gyermek számára.

Kategóriák