JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Buborékfújó kamera hang- és fényeffektussal kék színben

Készüljön fel a felejthetetlen, mosollyal és örömmel teli pillanatokra ezzel a varázslatos kamerával, amely szappanbuborékokat fúj, valamint hang- és fényhatásokat is produkál! Ez az innovatív fényképezőgép nem csak játék, hanem a kreatív játék eszköze is, amely serkenti a képzeletet és fejleszti a gyermek érzékszervi készségeit.
Minden alkalommal, amikor lenyomja az exponáló gombot, a fényképezőgép valósághű zárhangokat és villogó fényeket ad ki, hogy utánozza a fényképezési folyamatot, így a szórakozás még valósághűbbé és izgalmasabbá válik. De ezzel még nincs vége a látványosságoknak! A fényképezőgép beépített mechanizmussal is rendelkezik a levegőben lebegő szappanbuborékok kibocsátására, így varázslatos hatást keltve, amely mindenkinek örömet okoz. Sőt, az átlátszó ház alatt a forgó fogaskerekek munkája is látható, ami még vonzóbbá teszi az egész játékot.
A kis kezek figyelembevételével tervezett fényképezőgép, amely könnyen használható, és minden korosztály számára biztonságos játékot biztosít. Tartós felépítésének és masszív anyagainak köszönhetően biztos lehet benne, hogy ez a fényképezőgép sok órányi kreatív szórakozásban elkíséri gyermekét.

A készlet tartalma:
- fényképezőgép
- pánt
- két palack folyadék

Tápellátás: 3 x 1,5 V AA elem (nem tartozéka a készletnek)

A játék mérete:
- kamera 12 x 6,5 x 9 cm
- pánt 86 cm hosszú

Nyisd meg az ajtót a ragyogó szórakozás és kreatív lehetőségek előtt ezzel az egyedülálló fényképezőgéppel, amely nemcsak megörökíti a pillanatokat, hanem varázslatossá is teszi azokat szappanbuborékokkal és hangeffektusokkal! Engedje gyermekét belépni a kreatív szórakozás és a lenyűgöző buborékos kalandok világába ezzel az imádnivaló szappanbuborék-pisztollyal!
A készlet tökéletes a kertben való játékhoz, egy születésnapi bulihoz vagy csak a szabadidő változatosabbá tételéhez.
A gyerekek általában szeretik a versenyeket, hogy megnézzék, ki tud nagyobb buborékot csinálni, vagy ki tudja legtovább a levegőben tartani a buborékát.

Kategóriák