JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

2 buborékfújó pisztoly 2 üveg folyadékkal hang- és fényeffektussal zöld színben

Adjon végtelen szórakozást gyermekének ezzel a színes és szórakoztató két buborékfújó készlettel! Ez az aranyos és könnyen használható buborékfegyver tökéletes játék azoknak a kicsiknek, akik szeretnek buborékcsodákat alkotni. Kényelmes markolatával és ergonomikus kialakításával ezt a pisztolyt úgy tervezték, hogy kis kezek is könnyen megfoghassák, így tökéletes az óvodás korú gyermekek számára is.
Minden alkalommal, amikor megnyomja a ravaszt, szappanbuborékok lőnek ki a fegyverből, és varázslatos buborékfelhőt hoznak létre! A buborékfújást kísérő háttérvilágításnak köszönhetően varázslat jön létre! Az egész játék során a fényhatás mellett egy vidám dallam is szól.
A játéknak van egy automatikus gombja is, amelyet csak egyszer kell megnyomni, és rengeteg varázslatos szivárványbuborék keletkezik.
A gyerekek játszhatnak vele a kertben, az udvaron, a strandon vagy bárhol, ahol fejleszteni szeretnék képzeletüket és a játék élvezetét.
A buborékfegyver nemcsak remek szórakozás, hanem remek lehetőség a gyerekek motorikus készségeinek és koordinációjának fejlesztésére is. Sőt, barátságos formájának és biztonságos anyagainak köszönhetően biztos lehet benne, hogy gyermeke teljes biztonságban játszik.

A készlet tartalma:
- 2 x pisztoly
- 2 x folyadék palack

Tápellátás: 1 pisztolyt 3 x 1,5 V AA elem táplál (nem tartozékai a készletnek)

Játék mérete: 16 x 18 x 7 cm

Engedje gyermekét belépni a kreatív szórakozás és a lenyűgöző buborékos kalandok világába ezzel az imádnivaló szappanbuborék-pisztollyal!
A készlet tökéletes a kertben való játékhoz, egy születésnapi bulihoz vagy csak a szabadidő változatosabbá tételéhez.
A gyerekek általában szeretik a versenyeket, hogy megnézzék, ki tud nagyobb buborékot csinálni, vagy ki tudja legtovább a levegőben tartani a buborékát.

Kategóriák