JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Buzz Lightyear űrhajós figura XL-15 űrruhában - 28 cm magas

Buzz Lightyear űrhajós a Disney/Pixar Buzz Lightyear űrkalandjairól szóló kultikus film egyik főszereplőjének gyűjthető figurája.

Egy titokzatos bolygón találva magát Buzz Lightyearnek és elhivatott legénységének ellenséges növényekkel, óriási bogarakkal és a végső fenyegetéssel, Zurggal kell szembenéznie, hogy teljesítse küldetését és épségben hazatérhessen.

A narancssárga XL-15 repülőruhában lévő Buzz műanyagból készült, mozgatható, hajlítható végtagjaival és levehető sisakkal rendelkezik, ami még valósághűbbé teszi a vele való játékot, ami lehetővé teszi a karakter jellegzetes figuráinak és mozdulatainak újraalkotását.

Figura magassága: kb. 28 cm

Méretének köszönhetően ez az autentikus játék tökéletesen illeszkedik a gyerekek kis kezébe, és számtalan lehetőséget nyit meg számukra az epikus csaták, űrrepülések és rendkívüli utazások megismétlésére. Utazáskor is tökéletes játék!

A játék kartondobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on