JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Connect 4 stratégiai játék

A Connect 4 egy stratégiai játék két játékos számára. Mini változatban készült, így tökéletes utazásra, iskolai hátizsákba vagy kézitáskába. 
Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szánt oktató játék, tökéletes a koncentráció és a felfogóképesség elsajátítására, fejleszti a képzeletet, a logikus gondolkodást és a mozgáskoordinációt.

Hogyan kell játszani? 
Minden játékos 21 különböző színű korongot kap, amelyeket a válogatóba kell rendezni. A játékosok szín szerint osztják fel egymás között a jelzőket. 
A játékosok felváltva helyezik be a zsetonjaikat. A cél az, hogy 4 jelzőt helyezzen el egy sorban függőlegesen, vízszintesen vagy átlósan, miközben megakadályozza az ellenfelet a cél elérésében.
A játékhoz stratégiai gondolkodásra és az ellenfél lépéseinek előrejelzésére van szükség, valamint ügyességre és biztos kézre, hogy a zseton az általunk tervezett helyre kerüljön.
Használd a fejed, tartsd kordában az idegeidet, és kombináld a 4 zsetonodat a győzelemért!

A játéktábla beépített tárolóhelyeinek köszönhetően a játék befejezése után minden elem egy helyen lehet. 
A tokentálca a játék után könnyen összehajtható, így könnyebben tárolható.

A készlet tartalma:
- tálcás játéktábla
- 21 piros token
- 21 sárga token

A játéktábla méretei a tálcával együtt:
- 18 cm x 12 cm x 13,5 cm

A gyermekek interperszonális készségei fejlesztésének egyik leghatékonyabb módja, ha különféle játékokat játszanak szeretteikkel.
A társasjátékok, a kártyajátékok és egyebek fejlesztik az intelligenciát, azt a képességet, hogy hatékonyan fejezzük ki magunkat, és kommunikáljuk szándékainkat és vágyainkat másokkal.
A játék eredeti színes csomagolásba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Kategóriák
Gyártók

    Az Ön kosara üres

Információ a gyártóról
Termék megosztása
Küldje el ismerősének levélben Megosztás Facebook-on