JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

6 darab fém és fa logikai kirakós játék

A logikai feladványok ritkaságnak számítanak mindenki számára, aki szereti a rejtvényeket. A cél két darab szétválasztása és újracsatlakoztatása erő alkalmazása nélkül.
Első pillantásra lehetetlennek tűnik a dolog, de győződj meg róla, hogy meg tudod csinálni :)

A fémrejtvényekkel és logikai feladványokkal való játék számos előnnyel járhat mind az elme, mind a jó közérzet szempontjából. Például:
- agytorna - a rejtvények megoldása összpontosítást, elemző gondolkodást és problémamegoldást igényel. E feladatok rendszeres elvégzése segíthet a kognitív és kognitív készségek fejlesztésében.
- koncentráció javítása - bonyolult rejtvény megoldása figyelmet és koncentrációt igényel. Ezért a fejtörők és fejtörők rendszeres gyakorlása javíthatja a koncentrációt.
- stresszcsökkentés - ha a találós kérdések és rejtvények megoldására összpontosít, az ellazulhat és csökkentheti a stresszt. Ez különösen hasznos lehet egy hosszú iskolai, munkahelyi nap után vagy olyan helyzetekben, amikor szükségünk van egy kis szünetre a mindennapi kötelességek alól.
- a közérzet javítása - a nehéz találós kérdések, rejtvények megfejtése megelégedettséget és megelégedettséget hozhat valami nehéz elérése miatt. Ez segíthet javítani közérzetét és önbecsülését.
- a kreativitás fejlesztése - egyes rejtvények és rejtvények megkövetelik a „dobozon kívüli” gondolkodást. Ez segíthet fejleszteni a kreativitást és az új megoldások keresésének képességét.

Összefoglalva, a fémrejtvényekkel, rejtvényekkel és logikai feladványokkal való játék nagyszerű módja lehet a kognitív képességek, a koncentráció javításának, a stressz csökkentésének és a közérzet javításának.

A rejtvényekkel való játék partisláger lehet!

A fém rejtvények kis méretüknek köszönhetően elférnek pénztárcában vagy hátizsákban. Tökéletesek lesznek az orvosi rendelőben sorban álláskor, iskolai szünetben, vagy busszal vagy vonattal utazva.

A készlet kartondobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

Kategóriák