JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Desert Eagle hangtompítós pisztoly habtöltényekkel szürke színben

A puha habgolyókat használó, valósághű megjelenésű fegyver minden bizonnyal felkelti a kicsik és nagyok figyelmét egyaránt. Mert ki nem szereti a lövöldözős játékokat, és egy ilyen fegyverrel úgy érezheti magát, mint egy amerikai filmben. A fegyvert hangtompítóval látták el, ami vonzóbbá teszi a szórakozást, de ez még nem minden!
Lövéskor kidobja azokat a töltényeket, amelyekbe a habszivacs golyókat kell belehelyezni, így valósághűbbé válik a móka. A pisztoly markolatában egy tár található, amely gombnyomásra kiugrik. A pisztoly teljes egészében műanyagból, a patron puha szivacsból készült, a nyél érdes felülete miatt a pisztoly tökéletesen illeszkedik a kézbe, és a rugóhajtásnak köszönhetően a fegyvert minden lövés után újra kell tölteni (újra felhúzni), aminek köszönhetően minden lövés gondosan meg lesz tervezve.

Betöltjük a patronokat a tárba, felhúzzuk a kakast, célozunk és megnyomjuk a ravaszt. A tárban lévő patronokat egy rugós hajtás tölti be, amikor a kakas fel van húzva. Minden alkalommal, amikor a kakast felhúzzák, egy patron kiesik. Miután kilőttük az összes golyót, újra betöltjük a tárat. 

A pisztoly szemet gyönyörködtető. Ez egy szép játék kis harcosok számára. Tökéletes ajándék szabadtéri szórakozáshoz. 
Izgalmas szórakozás, amely teljesen magával ragad téged és barátaidat.

Méretek:
- pisztoly hossza 22 cm
- hangtompító hossza 13 cm
- magassága 14 cm
- a habpatron méretei: hossza 1,5 cm, átmérője 0,6 cm

BIZTONSÁGI SZABÁLYOK:
1. Ne célozzon állatokra!
2. Ne használja a játékot nyilvános helyeken!
3. Ne célozzon arcra!

Játék közben ne feledje az óvatosság szabályait.
A játék színes csomagolásba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

Kategóriák