JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Dinoszaurusz csapda ügyességi társasjáték

Fantasztikus játék az egész családnak, melyhez ügyesség, szem-kéz koordináció és magabiztosság szükséges. A játék az utolsó másodpercig feszültségben tart!

Tartalma:
- forma (asztal)
- kocka - méhsejt
- számlap mutatóval
- 2 kalapács
- dinoszaurusz figura.

A játék 2-4 fő számára készült.

A játék előtt tedd a kockákat a formára, majd tedd fel a lábakra, és készíts egy mini asztalt. Végül tedd a dinoszaurusz figurát a kiválasztott helyre a játéktéren. Kezdődhet a móka!
A játékosok sorra pörgetik a kereket, a kéz jelzi, hogy hány és milyen színű kockát kell befogni. Ha a mutató megáll a sárga mezőn, akkor kihagyjuk a sort, ha a kéken, akkor újra kell fordulnunk. A következő lépés egy fontos döntés meghozatala. Melyik kockát törjük szét anélkül, hogy leütnénk a dinoszauruszt? Minden következő körrel egyre nehezebb a döntés. Kalapács a kézben! Itt az ideje, hogy rögzítse a kiválasztott kockát...Figyelje a felületet, és döntse el, milyen erősen kell eltalálnia. Az veszít, aki a dinoszaurusszal együtt feltöri a felszínt.

Méretek:
- asztal kb. 22,5 cm x 20 cm x 7,5 cm
- kocka kb. 3 cm x 2,3 cm x 2 cm
- a kalapács hossza kb. 17,5 cm

A gyermekek interperszonális készségei fejlesztésének egyik leghatékonyabb módja, ha különböző játékokat játszanak szeretteivel. A társas-, kártya- és egyéb játékok fejlesztik az intelligenciát, azt a képességet, hogy hatékonyan fejezzük ki magunkat, és kommunikáljuk szándékainkat, vágyainkat másokkal.

Kategóriák