JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


Előző lap
Következő lap

Disney hercegnők gyémántkirakó 5 kirakható képpel

A Disney Princess gyémántból kirakott képek gyönyörű hercegnőkkel a bájos Disney mesékből egy ajánlat minden gyermek számára, aki egy pillanatra el szeretne repülni a mesék világába. A gyémántokkal díszített kép kirakása remek szórakozás a kreatív tevékenységek szerelmeseinek, tökéletes az unalmas napokhoz!

Hogyan működik:
A színes kövecskék elrendezése rendkívül egyszerű és kielégítő! A mellékelt ceruzával ragasszon kis cirkónia gyémántokat a kép kijelölt területeire a kész karakteren. A kép minden pontja a cirkónia adott színének felel meg, ami megkönnyíti a folyamatot és tökéletes végeredményt biztosít.
Bár némi türelem kell hozzá, a végeredmény megéri! A projekt befejezése után egy csodálatos, fényes gyémántfestményt kap, amely díszítheti szobáját, vagy egyedi ajándék lehet szeretteinek.

A készlet mindent tartalmaz, ami a játék megkezdéséhez szükséges:
- strasszokat
- kavicsos ceruzát
- válogató tálcát
- szilikon viaszt
- hercegnős lapokat mintával és ragasztóréteggel
- kartonlap állványokat

A készletben mesehősnők találhatók:
- Rapunzel
- Hamupipőke
- Szépség
- Hófehérke 
- Ariel 
- Jázmin
-Moana

Sablonméretek:
- 25 x 18 cm
- 19 x 16 cm

Fedezze fel a gyémánthímzés világát a Disney Princess-szel és alkossa meg saját varázslatos műalkotását! Ez a készlet nagyszerű ajándékötlet fiatal művészek számára.
A készlet az eredeti csomagolásban van becsomagolva.

Kategóriák